Καλεσμένος στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα βρέθηκε ο Φοίβος Παπαδάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρώτο του τηλεοπτικό βήμα με τη συμμετοχή του στο «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον» καθώς και στη σύγκριση με τον πατέρα του, Γιώργο Παπαδάκη (δείτε εδώ την ανάρτηση που έκανε ο δημοσιογράφος για το ντεμπούτο του γιου του).

Οι δηλώσεις του Φοίβου για τον Γιώργο Παπαπδάκη

«Το επίθετο Παπαδάκης είναι πολύ βαρύ. Ο πατέρας μου δεν με έκανε ποτέ να νιώσω ότι πρέπει να είναι βάρος για μένα, με την κακή έννοια. Καταλαβαίνω ότι ως γιος του Γιώργου Παπαδάκη ενδεχομένως να μου ασκείται και μια μεγαλύτερη κριτική.

Παρ’ όλα αυτά, επειδή έχω έναν πατέρα με τον οποίο έχω πάρα πολύ καλή σχέση και είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζει, είναι ένα όνομα βαρύ, το οποίο όμως, όταν βγαίνω μπροστά στην κάμερα παύει να υπάρχει, είμαι ο Φοίβος Παπαδάκης», ανέφερε αρχικά.

Λίγα λόγια για τον Φοίβο Παπαδάκη

Η πιο νεαρή προσθήκη στη εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη, «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον», είναι ο Φοίβος Παπαδάκης. Αν αυτό το επίθετο σας φαίνεται γνωστό είναι διότι ο δημοσιογράφος είναι γιος του Γιώργου Παπαδάκη που μας καλημερίζει κάθε μέρα για περισσότερα από 25 χρόνια.

Ο Φοίβος Παπαδάκης είναι ένας εξαιρετικός δημοσιογράφος με πλούσιο βιογραφικό και είναι πολύ περήφανος για τον πατέρα του που εκτός από δάσκαλός του, βρίσεται δίπλα του σε όλα του τα βήματα.

Ο Φοίβος γεννήθηκε το 1992 και έχει δύο αδέρφια τον Ιάσονα και τον Κωνσταντίνο. Σχολείο πήγαινε στη γερμανική σχολή Αθηνών, από όπου αποφοίτησε και στη συνέχεια σπούδασε Επικοινωνία και ΜΜΕ στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Το 2010 και όντας πρωτοετής αποφάσισε να ξεκινήσει την επαγγελματική του πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας. Κάπως έτσι βρέθηκε συντάκτης στο newsbeast.gr, στη συνέχεια εργάστηκε στο vice.gr, καθώς και στο newpost.gr. Έπειτα ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο King’s college του Λονδίνου και στη συνέχεια του έγινε πρόταση στο ίδιο πανεπιστήμιο να κάνει διδακτορικό. Τελικά δέχτηκε την πρόταση του πανεπιστημίου και για δυο χρόνια δούλεψε ως ερευνητής στο επιστημονικό πεδίο των «Digital humanities».

Τελικά, ο Φοίβος Παπαδάκης αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα και ευελπιστεί πως κάποια στιγμή θα ολοκληρώσει τις διδακτορικές του σπουδές.

Το 2021 ξεκίνησε το δικό του site, το debater.gr, το οποίο είναι ειδησεογραφικό, με πρωτογενή ρεπορτάζ και στόχος του είναι να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου και να κατακτήσει μία από τις πρώτες θέσεις ειδησεογραφικών site στην Ελλάδα.

Το καλοκαίρι του 2021 έκανε και τις πρώτες του τηλεοπτικές εμφανίσεις στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 δίπλα στον Νίκο Ρογκάκο και τον Παναγιώτη Στάθη, ως σχολιαστής της επικαιρότητας.

Σε όλα αυτά δίπλα του είναι η σύντροφος του, Αλίκη Μαρία. Το ζευγάρι δεν κρύβει τον έρωτά του καθώς κάνουν πολλές κοινές εμφανίσεις και αναρτούν συχνά φωτογραφίες τους στα social media