Από Ελένη Μήτση

Η Νικολέτα Ράλλη παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή ''Happy day'' την Παρασκευή 16/9 μιλώντας πολύ σύντομα για το τηλεοπτικό της μέλλον αλλά και για την απόφαση της να μείνει αυτή τη σεζόν εκτός.

Πιο αναλυτικά, εξήγησε πως τουλάχιστον τον πρώτο εξάμηνο δε θα συμμετέχει σε κάποια εκπομπή, αφήνοντας περιθώριο για το επόμενο. Να θυμίσουμε εδώ, πως στην περσινή σεζόν η Νικολέτα παρουσίαζε εκπομπή στο Open, η οποία κόπηκε παρ' όλο που η ίδια ήταν ένας χείμαρρος στις δηλώσεις της.

Οι δηλώσεις της Νικολέτας Ράλλη για το κόψιμο της εκπομπής της

«Όχι δε θα με δείτε κάπου τηλεοπτικά, δεν με θλίβει αυτό. Είσαι καινούργιος στη δουλειά, γιατί τα παιδιά που είναι παλαιότερα θα ξέρουν ότι δε με νοιάζει. Δε μετάνιωσα για την επάνοδο μου...».

Όλη η αλήθεια για το κόψιμο της εκπομπής της Ράλλη

Οριστικοί τίτλοι τέλους έπεσαν στην εκπομπή της Νικολέττας Ράλλη, Αυτό είναι Σαββατοκύριακο. Η μεσημεριανή εκπομπή του Open σταμάτησε μετά τη διακοπή που υπήρξε στο κομμάτι της ψυχαγωγίας του σταθμού για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Μέχρι στιγμής, η παρουσιάστρια δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος, αν και σήμερα έκανε μία πολύκροτη ανάρτηση για την υπόθεση της Πάτρας στην οποία ανέφερε το κόψιμο της εκπομπή της (δείτε εδώ τι έγραψε).

Η Νικολέττα Ράλλη και η ομάδα της μάλιστα, έχουν μείνει εκτός τηλεοπτικού αέρα όλο αυτό το διάστημα. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου, ένα από τα προβλήματα που προέκυψαν με την εκπομπή είχε να κάνει με το ότι όλο αυτό το διάστημα υπήρχαν θέματα με την εταιρεία παραγωγής, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να μην πληρωθούν το τελευταίο δίμηνο για τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο.

Μάλιστα, την περασμένη Παρασκευή ενημερώθηκαν και όλοι οι εμπλεκόμενοι από την εταιρεία παραγωγής ότι η εκπομπή θα μείνει εκτός αέρα, ενώ καταβλήθηκαν και τα δεδουλευμένα του Φεβρουαρίου και ένα κομμάτι από τον Μάρτιο. Αυτό γιατί η εταιρεία θεώρησε πως από τη στιγμή που δεν προβλήθηκε η εκπομπή με απόφαση του σταθμού, χάθηκαν έσοδα και άρα δεν μπορεί να καταβληθεί ολόκληρος ο μισθός.

Η ένταση ανάμεσα στις δύο πλευρές που έφερε και το οριστικό τέλος στη συνεργασία τους και το κόψιμο της εκπομπής, ήταν το γεγονός ότι το Open αποφάσισε να μην προβάλει την εκπομπή μέσα στο Πάσχα και αντ' αυτού να παίξει ελληνικές ταινίες.

Νικολέττα Ράλλη εκπομπή Open

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Την άφησε πίσω παρέα με το 13,1% - Ποια βγήκε πρώτη σε τηλεθεάση; Τσιμτσιλή ή Μελέτη;

«Αλήθεια κουράσατε...» - Έξαλλη η Αλεξανδράκη με τις ερωτήσεις για τον γάμο και τον σύντροφό της