Με μία σειρά από αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Νικολέττα Ράλλη θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τις σκέψεις της για την υπόθεση της Πάτρας και για την προβολή που παίρνει από τις εκπομπές (δείτε εδώ τι έγινε με το βίντεο του Πρωινού από τα γενέθλια της Τζωρτζίνας).

Οι αναρτήσεις της Νικολέττας Ράλλη για την υπόθεση της Πάτρας

«Φτάνει, φτάνει, φτάνει με την αναπαραγωγή βίντεο και φωτογραφιών από τη ζωή των τριών παιδιών στην Πάτρα. Άντε να το καταλάβω μέχρι έναν πολύ μικρό βαθμό από τις εκπομπές που ασχολούνται με κοινωνικά ή αστυνομικά θέματα, αλλά από όλες τις άλλες;

Ντροπή και λυπάμαι πολύ, και λυπάμαι και που σταμάτησε η εκπομπή μας, την περίοδο που υπάρχει σοβαρή έλλειψη ψυχαγωγίας. Σεβαστείτε τις ψυχούλες αυτές, τα γέλια τους από μια άλλη εποχή, τις όμορφες στιγμές τους από μια άλλη εποχή. Τώρα είναι περίοδος πένθους και σιωπής.

Όσον αφορά το Love Story του Μ και της Ρ (αρνούμαι να γράψω τα ονόματά τους), πόσο πολύ χ@@@@@α. Πόσο πολύ δε με νοιάζει να ακούω περιγραφές, του νέου επεισοδίου, σαν να μιλάμε για τον Σασμό που είναι μυθοπλασία, ενώ το άλλο πραγματικότητα. Πόσο με ενοχλεί που ξεχάσανε ότι πραγματικοί πρωταγωνιστές είναι τα κοριτσάκια και κανένας άλλος.

Γι’ αυτό σας παρακαλώ πολύ, ΣΚ@ΣΤΕ. Ένα μόνο μετράει να δικαιωθούν αυτές οι ψυχούλες, σιωπηλά και από αυτούς που πρέπει» έγραψε χαρακτηριστικά η Νικολέττα Ράλλη.

Νικολέττα Ράλλη αναρτήσεις
Νικολέττα Ράλλη Πάτρα

Για τον ίδιο λόγο ξέσπασε και ο Νίκος Μουτσινάς

«Έχει χαθεί η μπάλα. Το ΕΣΡ που είναι; Ας ξυπνήσει λίγο. Συμβαίνει όλο αυτό το πράγμα με την Πάτρα και ξαφνικά έχει γίνει σίριαλ. Γιατί να μαθαίνουμε πράγματα που δεν βοηθάνε στη ζωή μας και στις έρευνες. Από το πρωί όλες οι εκπομπές ασχολούνται με το τι νύχι έχει η Ρούλα, πόσο κάνει ο τάφος και παίζουν αποσπάσματα με το παιδάκι από τα γενέθλιά του. Δεν το λέω προσωπικά για κανέναν, σε όλους πάει.

Αφήστε τις ψυχές να ησυχάσουν. Πάτε και ανάψτε όλοι ένα κεράκι για τα παιδάκια και σταματήστε να ασχολείστε με το τι έγινε πριν φύγουν. Άμα δεν έχουμε πια εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και πρέπει όλες οι εκπομπές να συνταχθούν για να δώσουν στοιχεία, τότε έχουμε χοντρό πρόβλημα. Είναι παραπανήσιο όλο αυτό, έχει μετατραπεί σε ένα σίριαλ καθημερινό. Δεν καταλαβαίνει και ο κόσμος ότι όλο αυτό τον επηρεάζει.

Δεν γίνεται να δίνει πρόστιμο στο Bachelor και να μη δίνεις εδώ. Βλέπουν και μικρά παιδιά θα φοβηθούν ότι θα τα σκοτώσουν οι γονείς τους. Ρε φίλε έχουμε τρελαθεί.

Αυτό που κάνετε με τα νούμερα είναι ότι αναγκάζετε την κάθε εκπομπή να το κάνει και λίγο παραπάνω και παθαίνουμε τρέλα. Μπράβο τους, αλλά ας το κάνουν χωρίς νούμερα. Αφήστε λίγο τις ψυχές ήσυχες!», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.