Από Στέλλα Μούτσιου

Η Άννα Βίσση, η οποία έχει μία κόρη που της μοιάζει απίστευτα, την Σοφία, το βράδυ της Τετάρτης 14/9 σκόπευε να πραγματοποιήσει μία συναυλία στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει οι υπεύθυνοι του χώρου δέχθηκαν ένα τηλεφώνημα που προκάλεσε μεγάλο πανικό.

Τηλεφώνημα για βόμβα στην συναυλία της Άννας Βίσση

Ενώ, λοιπόν, πλήθος κόσμου ήταν συγκεντρωμένο στο συγκεκριμένο σημείο της πόλης, ένας άγνωστος κάλεσε για να προειδοποιήσει πως πιθανώς να υπήρχε βόμβα, με αποτέλεσμα όλα να σταματήσουν για λίγο και να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος. Οι ειδικοί έψαξαν εξονυχιστικά το θέατρο, όμως η διάθεση ήταν περίεργη, καθώς ένα τόσο μεγάλο πλήθος χρειάστηκε να τραβήξει όλη αυτή την ταλαιπωρία, αντί να διασκεδάσει με τα τραγούδια της καλλιτέχνιδας.

Άννα Βίσση
Instagram / Άννα Βίσση

Η αποκάλυψη της τραγουδίστριας για τον άσχημο καβγά με τον Καρβέλα

Μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική και εξομολογητική συνέντευξη στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” έδωσε η κορυφαία τραγουδίστρια Άννα Βίσση (δείτε εδώ την ενόχλησή της με ερώτηση δημοσιογράφου) και μεταξύ άλλων μίλησε πρώτη φορά μίλησε για έναν άγνωστο καβγά με τον Νίκο Καρβέλα, με τον οποίο όμως, διατηρούν άψογες σχέσεις, καθώς πάντα παραμένουν οικογένεια.

Η αποκάλυψη της Άννας Βίσση για τον Καρβέλα
«Μία δύσκολη στιγμή ήταν που μάλωσα με τον Νίκο και κάναμε δύο χρόνια να μιλήσουμε. Ήταν η πιο στενάχωρη περίοδος στη ζωή μου. Πονούσα κάθε μέρα που ξυπνούσα, αλλά ήμουν εγωίστρια. Μας έκανε καλό αυτό όμως, γιατί όταν ξανά συναντηθήκαμε ήταν συγκινητικό, ανανεωτικό, βρήκαμε καινούργια πράγματα να πούμε», είπε αρχικά και συνέχισε

«Εγώ πήρα τον Νίκο να τα βρούμε. Η Σοφία και μιλούσε στον πατέρα της και σε μένα. Γιατί μας έβλεπε και τους δύο πολύ στεναχωρημένους».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τραγωδία που έμεινε στο σκοτάδι - Η κόρη που έχασε ο Καζάκος λίγο μετά τη βάφτισή της

Το τελευταίο "αντίο" στην Ειρήνη Παππά - Πότε και που θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της ηθοποιού