Από Στέλλα Μούτσιου

Ο Αναστάσης Ρόϊλος έγινε ευρέως γνωστός στο κοινό μέσα από τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες, ως ένας από τους γιους του Δούκα Σεβαστού, Νικηφόρος. Πλέον, έχει προχωρήσει επαγγλματικά και θα βρίσκεται σε δύο νέες σειρές, η μία είναι η "Φλόγα και Άνεμος" (δείτε εδώ το τρέιλερ) και η άλλη η "Μάγισσα".

Παρόλα αυτά, η κάμερα της εκπομπής "Πρωινό μας" τον συνάντησε και ο ίδιος ρωτήθηκε για την εμπειρία του στο πρώτο σίριαλ, όπου απάντησε πολύ περιληπτικά, αλλά περιεκτικά, λέγοντας πως αν και ήταν μόνο τρία χρόνια, φαινόταν σαν να έζησε τόσα πολλά που διαφορετικά θα τα βίωσε σε πολύ περισσότερα χρόνια.

Οι δηλώσεις του Αναστάση Ρόϊλου για τις Άγριες Μέλισσες

«Οι Άγριες Μέλισσες, μεταξύ σοβαρού και αστείου, ήταν 10 χρόνια εμπειρίας σε 3», είπε χαρακτηριστικά, χωρίς να χρειαστεί να συμπληρώσει οτιδήποτε άλλο.

Καθιερώθηκε η μέρα και η ώρα προβολής για την νέα σειρά που πρωταγωνιστεί "Φλόγα και Άνεμος"

Η σειρά της ΕΡΤ "Φλόγα και Άνεμος" έχει ήδη κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού, από την πρώτη στιγμή που προβλήθηκε το τρέιλερ στην τηλεόραση. Ωστόσο, όλοι περιμένουν με ανυπομονησία να δουν επιτέλους τις πρώτες σκηνές και γι' αυτό ο σταθμός φρόντισε να ανακοινώσει την ημέρα τις πρεμιέρας, αλλά και την ημέρα και την ώρα που θα προβάλλεται στη συνέχεια.

Το Σάββατο 17/9, λοιπόν, στις 22:00 στην ΕΡΤ1, αλλά και κάθε Σάββατο, την ίδια ώρα, θα ξετυλίγεται στις οθόνες μας το νέο δραματικό σίριαλ των 12 επεισοδίων.

Φλόγα και Άνεμος

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα σειρά της ΕΡΤ, «Φλόγα και Άνεμος»

Φλόγα και Άνεμος: Ο ρόλος του Θανάση Τσαλταμπάση στη σειρά