Από Στέλλα Μούτσιου

Ο Κούλλης Νικολάου φέτος θα βρεθεί ξανά μπροστά στις οθόνες μας μέσα από τον ρόλο του Δημοσθένη στη Γη της Ελιάς, για τον οποίο έχει αποκαλύψει πολλά στο πρόφατο παρελθόν και με αφορμή αυτό το γεγονός παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day την Πέμπτη 15/9.

Η συζήτηση με την δημοσιογράφο του ALPHA πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, ένα διαμέρισμα που βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή και έτσι πήραμε μία γεύση από την διακόσμησή του. Κινείται σε μινιμαλιστική διάθεση, με το λευκό και το μαύρο να υπερισχύουν, ενώ το βλέμμα όλων πέφτει στην βεράντα του, η οποία είναι τεράστια και έχει θέα όλη την Αθήνα.

Το διαμέρισμα του Κούλλη Νικολάου

Οι συγκινητικές δηλώσεις του για τον Γεωργίου

Λίγες μέρες μόνο μας απομένουν για να τον απολαύσουμε στην δεύτερη σεζόν στην Γη της Ελιάς, όπου σύμφωνα με spoiler θα περάσει και αυτός αρκετά δύσκολα, και εκείνος το πρωί της Πέμπτης 15/9 στο Happy Day έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε για όλα, όπως αναφέρθηκε παραπάνω!

Ο λόγος για τον Κούλλη Νικολάου ή αλλιώς Δημοσθένη, ο οποίος πλέον μοιράζει τη ζωή του εδώ και δέκα χρόνια μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου για τις ανάγκες των γυρισμάτων των σειρών που συμμετέχει, και μας μιλά για την ζωή του εδώ, τις επαγγελματικές του βλέψεις αλλά και την απεριόριστη εκτίμηση που έχει στο πρόσωπο του Ανδρέα Γεωργίου.

Ο Κούλλης μίλησε μεταξύ άλλων με λόγια που συγκινούν για τον Αντρέα Γεωργίου, με τον οποίο συνεργάζονται εδώ και πολλά χρόνια και έχουν γίνει κυριολεκτικά οικογένεια.

«Είμαι σε φάση γεμάτη αγωνίες. Μεγάλωσα στα δύσκολα και πάντα γελούσα. Η επιβίωση είναι ένα δύσκολο πράγμα. Σήμερα δεν αγωνίζομαι να επιβιώσω οικονομικά. Μην μου πεις κάτι για τον Αντρέα, θα σε δείρω. Είναι αδερφός μου, είναι γιος μου, είναι σχέση μου. Δεν έχω κρυφτεί από τον Αντρέα.»!

«Με την Κλαίρη θέλω να πεθάνω, θέλω να γεράσω να δούμε τα παιδιά μας να μεγαλώνουν. Είμαι πολύ ερωτευμένος με τη γυναίκα μου. Τους σοκάραμε όλους, ήταν όλα αστραπιαία. Σε 3-4 μήνες συγκατοικήσαμε, σε 6 μήνες αρραβωνιαστήκαμε. Αν χάσω την Κλαίρη θα χαθώ. Είναι η αχίλλειος πτέρνα μου. Ο κόσμος με “βαράει” στο Facebook για τον ρόλο του Δημοσθένη στη “Γη της ελιάς”. Με λέει κακούργο. Κάνω έναν ρόλο που τον αγάπησα από την πρώτη στιγμή» είναι μερικές από τις αποκαλύψεις που έκανε ο ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Πρέπει οπωσδήποτε να...» - Ο Κούλλης Νικολάου δίνει το πιο «καυτό» spoiler για τη Γη της Ελιάς

«Είχα τεράστια αγωνία αλλά...» - Η Ελπίδα αποκαλύπτει για την «εισβολή» της στην Γη της Ελιάς