Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη μίλησε ο Κούλλης Νικολάου το πρωί της Πέμπτης (9/6), μετά την πρώτη του εμφάνιση στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς ο οποίος αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Ανδρέα Γεωργίου καθώς και στον δεύτερο κύκλο της σειράς.

Αποκαλυπτικός ο Κούλλης Νικολάου για τη Γη της Ελιάς

«Η ιδέα της σειράς γεννήθηκε χάρη στη Βάνα Δημητρίου. Εδώ και ενάμιση χρόνο έλεγε ότι έχει το επόμενο σίριαλ. Ό,τι βάλει στόχο η Βάνα Δημητρίου το πετυχαίνει» συμπληρώνει.

«Ο Δημοσθένης με ιντριγκάρει πάρα πολύ γιατί δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο σε σειρές. Αυτός ο άνθρωπος είναι πολύ κάθαρμα! Μου αρέσει να τον συναντάω, να βρω τα άλλοθί του, να τον αγαπήσω, γιατί πρέπει να αγαπάς τον χαρακτήρα που ερμηνεύεις…»!

«Πρέπει οπωσδήποτε να πάμε στη δεύτερη σεζόν», ανέφερε και στη συνέχεια έκανε λόγο για τον Αντρέα Γεωργίου και τον ρόλο του ως παρουσιαστή. «Είναι ένα παιδί θαύμα και ότι αγγίζει το κάνει διαμάντι», σχολίασε.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός μιλά για τα παιδικά του χρόνια και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

«Από τα παιδικά μου χρόνια θυμάμαι την αγάπη. Γεννήθηκα πάμφτωχος αλλά νιώθω τυχερός. Είχα απίστευτη αγάπη στα παιδικά μου χρόνια παρ’ όλες τις δυσκολίες. δεν είχαμε κανονικό σπίτι» αποκαλύπτει.

Τι θα δούμε σήμερα (9/6) στη Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 212

Η άφιξη του Δημοσθένη στην Αρεόπολη πρόκειται να αλλάξει πολλά πράγματα. Τα σκοτεινά μυστικά του θα επηρεάσουν τη ζωή πολλών ανθρώπων και η πρόθεσή του να βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος, θα έχει κι αυτή ανάλογες συνέπειες. Προς το παρόν, ο μόνος ευχαριστημένος είναι ο Στάθης, αφού ο Δημοσθένης δέχεται να του παραχωρήσει τους ελαιώνες του για να τους εκμεταλλευτεί επαγγελματικά.

Η Αρετή, προσπαθώντας να κρατήσει τον Στέφανο κοντά της, τον πιέζει όλο και πιο πολύ, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει μεταξύ τους ένας πολύ άγριος καβγάς. Ακόμα μεγαλύτερη απογοήτευση παίρνει η Αρετή, όταν πηγαίνει να δει το εγγόνι της και η Βασιλική τής κλείνει την πόρτα. Η εκδήλωση της βράβευσης στην Αθήνα ξεκινά. Η Αθηνά, ο Ισίδωρος και ο Μάνος βγάζουν λόγο, αλλά η Μυρτάλη ενοχλείται και επιτίθεται στον Ισίδωρο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: «Δώσε μου μία ευκαιρία»! Ο Στάθης παρακαλεί την Εύα να γυρίσει

Ατύχημα για την Αντιγόνη Κουλουκάκου - Αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο