Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Άκρως ανανεωμένο επέστρεψε για τη φετινή σεζόν το Breakfast At Star, έχοντας στο τιμόνι την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου μαζί με τους νέους συνεργάτες τους. Με διαφορετικό πλατό και πολύ καλή διάθεση, οι δύο παρουσιαστές είπαν την πρώτη «καλημέρα» τους στο κοινό.

Λίγο μετά την πρεμιέρα του Mega Καλημέρα, και το πρωινό του Star «έσπασε το ρόδι» για τη φετινή σεζόν, με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου να ξεκαθαρίζουν πως τίποτα δε θα είναι ίδιο φέτος.

Η πρεμιέρα της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου στο Breakfast At Star

«Καλημέρα! Επιτέλους είμαστε εδώ με τόση μεγάλη χαρά. Ανυπομονούσα τόσο πολύ να πω αυτή την πρώτη καλημέρα. Εγώ προσωπικά δεν κοιμήθηκα το βράδυ. Έχουμε τόση χαρά μέσα μας, να φτιάξουμε τη διάθεσή σας. Έχουμε θετική ενέργεια» ανέφερε η Ελένη Χατζίδου και καλωσόρισε τη νέα της ομάδα.

Από τη μεριά του, ο Ετεοκλής Παύλου, σχολίασε: «Έχουμε ετοιμάσει το πιο απολαυστικό, το πιο δροσερό, ανέμελο και φρέσκο Breakfast».

Στο πλευρό της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου βρίσκονται οι Μαίρη Αργυριάδου, Λιλή Πυράκη και Σταύρος Βαρθαλίτης. Επίσης, η σταθερή αξία Άση Μπήλιου, αλλά και η Ελένη Καστάνη σε ένα ρόλο που δεν την έχουμε ξαναδεί.

Οι αιχμές της Μαριλούς Ρεπαπή για Χατζίδου και Παύλου

Η Μαριλού Ρεπαπή, σε δηλώσεις της στην κάμερα του Open Weekend, το πρωί του Σαββάτου 3/9, εξέφρασε τους προβληματισμούς της για το δίδυμο Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου και η απάντησή της θα συζητηθεί.

«Φέτος θα είμαι στη Μαρία Μπακοδήμου, μετά από ένα χρόνο αποχής μαζέψαμε τα κομμάτια μας και είμαστε μαζί. Εγώ ήθελα πολύ να είμαι με τη Μαρία από πάρα πολλά χρόνια. Ήθελα πολύ να τη γνωρίσω κατ’ αρχάς. Οπότε, μας ήρθε όλο μαζί πακέτο», είπε αρχικά η Μαριλού Ρεπαπή.

Όσον για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου απάντησε: «Δεν ξέρω, είναι κάτι που περιμένω να το δω. Δεν έχω ούτε κακή ούτε καλή γνώμη. Με προβληματίζει το κομμάτι ότι δεν είναι δημοσιογράφοι, δεν είναι παρουσιαστές. Φαντάζομαι ότι προβληματιστήκατε κι εσείς όταν το ακούσατε. Θα τους δούμε».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πρεμιέρα για το Happy Day (5/9) - Ανανεωμένη και ντυμένη στα λευκά η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Καλημέρα Ελλάδα: Πρεμιέρα για τον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου - «Είπες για μένα ότι...»