Από Στέλλα Μούτσιου

Μετά την μεγάλη αποκάλυψη του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το τέλος της καριέρας του στο Πρωινό, στην ίδια εκπομπή μίλησε η Βασιλική Ανδρίτσου, το πρωί της Τετάρτης 14/9 και προχώρησε σε δηλώσεις για την οικογένειά της και συγκεκριμένα για την κόρη της.

Το γεγονός πως έφερε το παιδί της στον κόσμο σε ηλικία 46 ετών για την ίδια είναι αξιοθαύμαστο και δεν το θεωρεί καθόλου παράξενο, όπως θα έπρεπε να συμβαίνει, κατά τη γνώμη της και με τις υπόλοιπες γυναίκες.

Οι δηλώσεις της Βασιλικής Ανδρίτσου

«Δεν με ένοιαξε καθόλου! Ίσα – ίσα νιώθω περήφανη που τα κατάφερα στα 46 μου χρόνια. Θεωρώ ότι πολλές γυναίκες που το παλεύουν ή δεν ήθελαν πιο πριν, όπως εγώ, τους αρέσει όταν ακούνε πως μια γυναίκα έγινε μητέρα στα 46, 47 ή στα 48. Εγώ στα 46 μου αισθάνομαι σα να είμαι στα 26, σε θέμα ενέργειας και δύναμης», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Αν αισθανόμουν γριά θα έλεγα πού πάω να κάνω παιδί… Γιατί το παιδί δεν είναι να το γεννήσω μόνο, το μεγάλωμά του είναι αυτό που πρέπει να σταθείς».

«Το παιδί μας έφερε μια άνοιξη στο σπίτι και στον γάμο και στον έρωτα και σε όλα. Είμαστε 17 χρόνια μαζί και είμαστε πιο ευτυχισμένοι από ποτέ», κατέληξε.

Η πρώτη μέρα στο σχολείο για την κόρη της

Η Βασιλική Ανδρίτσου έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια, ωστόσο παραμένει ενεργή μέσω των social media, όπου δημοσιεύει στιγμές από την καθημερινότητά της, αλλά και γεινκότερα το τρόπο ζωής της ως μητέρα με μία μικρή κόρη.

Γενικότερα τα ζητήματα που αφορούν τα παιδιά τη αφορούν πολύ και εκφράζει την άποψή της με κάθε κόστος γι' αυτά, καθώς πρόκειται για ένα ευαίσθητο θέμα. Ευαίσθητο θέμα, όμως, είναι και για πολλές μητέρες η πρώτη μέρα στο σχολείο για τα μικρά τους πλασματάκια και η στιγμή αυτή έφτασε και για την ηθοποιό, που έκανε γνωστή την είδηση μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Η ίδια άφησε την κόρη της στον παιδικό σταθμό, ενώ είναι μόλις 3,5 ετών και φανερά συγκινημένη σημείωσε: «Περνάω τη μεγάλη πόρτα… ξεκινώ καινούργιο κεφάλαιο..χαράζω το δικό μου δρόμο.. σιγά σιγά με μεγάλη χαρά».

Βασιλική Ανδρίτσου κόρη
Instagram / Βασιλική Ανδρίτσου

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σε ταινία του Χόλιγουντ ο Ντάνος - Όλη η αλήθεια για τον ρόλο που θα υποδυθεί και την πρώτη προβολή στο Πρωινό

Δεύτερη μέρα της Φαίης στον ΣΚΑΙ: Το πρωινό μας "έφαγε" λάχανο σε νούμερα το Πρωινό ξανά!