Από Στέλλα Μούτσιου

Μία συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα ο Αντώνης Ρέμος παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Πρωινό μας" την Τετάρτη 14/9 και τα λόγια του σχολιάστηκαν από το πάνελ, όπως συνέβη και με την Δημητροπούλου. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στον ρόλο της τραπ μουσικής στις ζωές των νέων παιδιών και όχι μόνο, αλλά και στον τρόπο που θα μάθει στην κόρη του να ξεχωρίζει το σωστό και το λάθος.

Μάλιστα, όσον αφορά το παιδί του εξήγησε πως όσο μεγαλώνει δείχνει πως θέλει να ασχοληθεί με διάφορα πράγματα, ωστόσο μεγάλος του φόβος είναι να θέλει να γίνει ηθοποιός.

Η αποκάλυψη του Αντώνη Ρέμου για την κόρη του

«Δεν μου αρέσει να βάζουμε ταμπέλες. Έτσι δεν μου αρέσει να βάζω και αριθμούς πάνω από τα κεφάλια των ανθρώπων. Ο καθένας κρίνεται στον χρόνο. Μαρέσει να βλέπω τον κόσμο να διασκεδάζει, να σηκώνεται, να χορεύει, αλλά όχι πάνω στη σκηνή. Η σκηνή είναι λίγο ιερή και ας μείνει έτσι και ο κόσμος να το έχει ως πράγμα που πρέπει να θαυμάζει και όχι να το καταπατά», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε για την τραπ: «Είναι ένα άδειο ποτήρι. Κάποια από αυτά τα παιδιά παράγουνε όχι μόνο άκυρα πράγματα, παράγουν κακά πράγματα. Επαναλαμβάνονται πράγματα τα οποία θα καταστρέψουν, θα κάνουν κακό σε κάποια παιδιά. Κάποιες οικογένειες καταστρέφονται, δεν είναι παιχνιδάκι».

«Εγώ θα προσπαθήσω να δώσω στην κόρη μου αυτή την μόρφωση την κοινωνική, ώστε να μπορεί μόνη της να διακρίνει τι είναι αυτό που θα της κάνει καλό», πρόσθεσε έπειτα για το παιδί του.

Και κατέληξε: «Με φοβίζει το γεγονός ότι μπορεί να την κερδίσει η υποκριτική, γιατί θα αναγκαστώ σε κάθε σκηνή να υπάρχω από πίσω, κάποιοι από τους κάμερα μαν θα είναι μυστικοί πράκτορες».

Η σπόντα της Σκορδά στον "αέρα"

Συνεχίζει ακάθεκτη την ανοδική της πορεία για τρίτη συνεχόμενη μέρα στον αέρα του ΣΚΑΙ η Φαίη Σκορδά, η οποία λάμπει από χαρά και ενθουσιασμό για το νέο αυτό τηλεοπτικό της ξεκίνημα, ενώ το κοινό δείχνει ξεκάθαρα πως την ακολουθεί πιστά όπου και αν βρίσκεται.

Το πρωί της Τετάρτης 14/9 η παρουσιάστρια ωστόσο σε μία συζήτηση που είχε μαζί με την ομάδα της και συγκεκριμένα μαζί με την Έλενα Χριστοπούλου, έκανε ένα σχόλιο όλο νόημα, το οποίο αφορούσε το εξώδικο που έλαβε πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της από τον Πάνο Καλλίτση

Πιο συγκεκριμένα συζητούσαν για το αν θα κοίταζε ποτέ καμία τους το τηλέφωνο συντρόφου της, και η Έλενα Χριστοπούλου ανέφερε πως δεν το έχει κάνει αν και θα έπρεπε και τότε η Φαίη απάντησε: «Εσύ αγάπη μου δεν έχεις κάνει αυτά που πρέπει να κάνεις, θα έκανες τα άλλα; Ας μην το πιάσουμε αυτό το θέμα! Επειδή δε θέλουμε δεν το πιάνουμε αυτό το θέμα, αν θελήσουμε θα το κάνουμε, εμείς αποφασίζουμε!».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Δεν θα τον απολαμβάνουμε μόνο στο Πρωινό μας! Το νέο επαγγελματικό βήμα του Δημήτρη Σκαρμούτσου

«Υποδύομαι έναν ιδιωτικό ερευνητή που...» - Η σχέση του Τζιόβα με την Άννα Μαρία Ηλιάδου στην Άγρια Γη όπως αποκάλυψε στον Πρωινό μας