Από Πέννυ Μαστοράκου

Θλίψη έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η είδηση θανάτου του Κώστα Καζάκου την Τρίτη 13/9 αλλά και την αμέσως επόμενη μέρα αυτός της Ειρήνης Παππά (δείτε εδώ με ποιον πασίγνωστο σκηνοθέτη είναι συγγενής), και πλήθος φίλων και συνεργατών τους δεν μπορούν να πιστέψουν την απώλειά τους.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 14/9 στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη, μίλησε και η κορυφαία Μαίρη Χρονοπούλου για τις απώλειες αυτές χωρίς να καταφέρει να κρύψει τη θλίψη της και την στεναχώρια της που ένας ένας όλα της τα αγαπημένα άτομα φεύγουν από την ζωή.

Συγκινεί η Μαίρη Χρονοπούλου για τον Καζάκο

«Έχω χάσει πια όλους μα όλους τους παρτενέρ μου, τους κινηματογραφικούς. Έφυγε ο Νίκος Κούρκουλος, ο Γεωργίτσης, ο Βόγλης, ο Μπάρκουλης, ο Καζάκος. Όσοι ηθοποιοί δούλεψα μαζί τους έχουν φύγει. Αισθάνομαι ολομόναχη. Σήμερα αισθάνομαι ότι πια στέγνωσα. Είναι τραγικό. Έχω αρχίσει και αποχαιρετώ με τη φράση “εις το επανιδείν”. Φτάνει η ώρα πια να τους συναντήσω. Έχουν φύγει όλοι.

Με τον Κώστα Καζάκο έχουμε κάνει πολλές σημαντικές ταινίες μαζί. Ένας εξαιρετικός συνάδελφος, φίλος από πολύ πολύ παλιά. Ήμουν φίλη με την πρώτη πρώτη του γυναίκα. Από τότε είμαστε φίλοι. Κάναμε καταπληκτικές ταινίες μαζί. Τον Κώστα Καζάκο με τη Τζένη Καρέζη δεν τους έχω ζήσει σαν ζευγάρι. Ήμουν πολύ κολλητή στα νιάτα μας με τον Κώστα και την πρώτη του γυναίκα. Ο Κώστας κατάφερε να είναι ταυτόχρονα και δάσκαλος και μαθητής. Μόνο οι πολύ καλοί ηθοποιοί το καταφέρνουν αυτό» ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός...

Το συγκινητικό αντίο του Mega στην σπουδαία ηθοποιό Ειρήνη Παππά

Μια μεγάλη Ελληνίδα ηθοποιός άφησε το σανίδι, με την είδηση θανάτου της Ειρήνης Παππά να συγκλονίζει τόσο τους συναδέλφους της αλλά και το κοινό, που την είχε απολαύσει με μοναδικές ερμηνείες σε παραστάσεις.

Το Mega λίγο μετά την ανακοίνωση του θλιβερού συμβάντος, συγκεκριμένα το μεσημέρι της Τετάρτης 14/9 έκανε ένα συγκινητικό αφιέρωμα στη μνήμη της, με βιογραφικά στοιχεία και από καρδιάς δηλώσεις μεγάλων Ελλήνων ηθοποιών.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η πραγματική αιτία πίσω από τον θάνατο του Κώστα Καζάκου - Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Πασίγνωστος ηθοποιός από τους ''Δύο ξένους'' - Αυτός είναι ο ανιψιός της Ειρήνης Παππά