Από Πέννυ Μαστοράκου

Χαμός επικρατεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα με όσα διαδραματίστηκαν την Τρίτη 13/9 στην συνέχεια της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη, καθώς εκτός από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν με την κατάθεση του Σπύρου Μπιμπίλα, έγινε και ένα απρόοπτο λίγο πριν την έναρξη της δίκης το πρωί της Τετάρτης 14/9!

Το απρόοπτο έξω από την δίκη του Φιλιππίδη

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πλάνα που εξασφάλισε η εκπομπή Happy Day, την ώρα που ο Πέτρος Φιλιππίδης έφτασε μαζί με την σύζυγό του Ελπίδα Νίνου μια αθίγγανη θαυμάστριά του τον πλησίασε και του έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο, φωνάζοντας πως τον στηρίζει!

«Σε κάθε παράσταση είχε σχέση με κάποιο κορίτσι!»

Ο γνωστός ηθοποιός αλλά και πρόεδρος του ΣΕΗ, έκανε πολλές αποκαλύψεις μία εκ των οποίων ήταν πως ο πολύ συχνά ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε σχέση με κάποιο από τα κορίτσια στις παραστάσεις του, εν γνώση της συζύγου του.

Περιγράφοντας τον Πέτρο Φιλιππίδη στα 30 χρόνια γνωριμίας τους, ο Σπύρος Μπιμπίλας περιέγραψε έναν άνθρωπο που σύναπτε σχέσεις με ηθοποιούς στις παραστάσεις του, πληγώνοντας τη σύζυγο του. «Πολύ συχνά ο Πέτρος είχε σχέση με κάποιο από τα κορίτσια στις παραστάσεις του, εν γνώση της Ελπίδας ή με προσπάθεια της να μάθει με ποια. Το αν ήταν συναινετική η σχέση δε μπορώ να το ξέρω. Τα κορίτσια αν κάποιος τους την πέφτει επίμονα, μπορεί να είναι εξαναγκαστική – συναινετική».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ουδέποτε είχα φιλικές σχέσεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη» - "Έκλεισε" στόματα ο Μπουρδούμης μετά τους ισχυρισμούς της Νίνου

Συνεχίζεται η κατάθεση της Ελπίδας Νίνου υπέρ του Φιλιππίδη - Το ξέσπασμα της στην πρώτη φάση