Από Στέλλα Μούτσιου

Στην κάμερα του "Πρωινού μας", το οποίο έκανε πολύ υψηλή τηλεθέαση (δείτε εδώ γιατί), μίλησε ο Γιώργος Μαζωνάκης, το πρωί της Τρίτης 13/9, και αναφέρθηκε στην μητέρα του, η οποία ανέβηκε στη σκηνή την ώρα που ο ίδιος τραγουδούσε και χόρεψε μπροστά στο κοινό του. Το περιστατικό αυτό, έδωσε την αφορμή στην παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά, να αποκαλύψει ένα δικό της σκηνικό με τον γιο της.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια σε κάθε αγώνα του μεγάλου της γιου, Γιάννη Λιάγκα, ζητωκραυγάζει για να τον υποστηρίξει και να δείξει πόσο περήφανη είναι για εκείνον, ωστόσο οι λέξεις που χρησιμοποιεί τον έκαναν να αισθανθεί ντροπή και θέλησε να της το πει για να το σταματήσει.

Ο τρόπος που η Φαίη Σκορδά έκανε τον γιο της "ρεζίλι" και η επική του ατάκα

«Μαμά σε παρακαλώ, μη φωνάζεις "Γιάννη πασά μου" και σε ακούει όλος ο κόσμος. Με κάνεις ρεζίλι, δεν το καταλαβαίνεις;», ήταν τα λόγια του παιδιού της Φαίης που ή ίδια αποκάλυψε στον "αέρα".

Η παρουσιάστρια εισέβαλε στους Αταίριαστους

Μετά την δεύτερη μέρα της στον αέρα του ΣΚΑΙ, και την εντυπωσιακή εμφάνισή της στα κόκκινα, η οποία άφησε τους πάντες άφωνους, η Φαίη Σκορδά, μετά το τέλος της εκπομπής από ότι φαίνεται ήθελε να κάνει τη βόλτα της και σε άλλα στούντιο και εκπομπές του σταθμού και έτσι βρέθηκε στους Αταίριαστους!

Η παρουσιάστρια, μετά την έναρξη της εκπομπής τους μπήκε χορεύοντας το «Φωτιά» της Ελένης Φουρέιρα, μιας και ήταν ντυμένη στα κόκκινα όπως αναφέραμε, και σιγά σιγά βρέθηκε στο πλάι τους προσφέροντας τους φαγητό και θέλοντας να δει τι κάνουν!

«Πως είσαστε; Καλή αρχή!» ευχήθηκε στους δύο παρουσιαστές ενώ μετά τους είπε πως κάνουν σαν μικρά παιδιά καθώς δεν ήθελαν να δοκιμάσουν το φαγητό που τους πρόσφερε, ενώ επέμενε πρώτα να δοκιμάσουν και μετά να κρίνουν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Μία επισήμανση για τους αριθμολάτρεις...» - Τα "καρφιά" της Ναταλί Κάκκαβα για την πρεμιέρα της Φαίης Σκορδά

Αποκλειστικό: Η πρώτη αντίδραση του Λιάγκα μετά τα μονοψήφια που έκανε απέναντι στην Φαίη