Από Πέννυ Μαστοράκου

Σε βαθιά θλίψη είναι από το απόγευμα της Τρίτης 13/9 όλη η χώρα, κυρίως όμως ο καλλιτεχνικός της κόσμος, από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του Κωνσταντίνου Καζάκου. Ο σπουδαίος αυτός ηθοποιός έφυγε, ωστόσο άφησε πίσω του μεγάλο έργο και ανθρώπους να κρατήσουν την μνήμη του ζωντανή.

Το πρωί της Τετάρτης 14/9 στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε και ο Γιάννης Βογιατζής, ο οποίος αποκαλύπτει την στιγμή που πληροφορήθηκε το χαμό του και έχασε την γη κάτω από τα πόδια του.

Έτσι έμαθε ο Γιάννης Βογιατζής για τον Καζάκο

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι έμαθε για τον θάνατο του συναδέλφου του, τη στιγμή που βρισκόταν στον κήπο του. «Το έμαθα την ώρα που πότιζα από το δελτίο ειδήσεων, από τη φωνή του κ. Χατζηνικολάου. Τα έχασα, τι να σας πω!Πέθανε ένας σπουδαίος άνθρωπος. Είχα την ευτυχία να τον γνωρίσω πολύ καλά σαν άνθρωπο. Δυστυχώς δεν είχαμε παίξει ποτέ ούτε στον κινηματογράφο, ούτε στο θέατρο. Ήταν μία ισχυρή προσωπικότητα, ένας πολύ έντιμος άνθρωπος, ένας σπουδαίος ηθοποιός, ο οποίος ταυτιζόταν πάντα με τον ρόλο που καλείτο να ερμηνεύσει» πρόσθεσε ο Γιάννης Βογιατζής.

Έτσι έμαθε ο Γιάννης Βογιατζής τον χαμό του Κώστα Καζάκου

«Θα συναντήσει τη Τζένη του...»

Το βράδυ της Τρίτης 13/9 μια θλιβερή είδηση έπεσε σαν ''βόμβα'' στον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή ένας πολύ σπουδαίος ηθοποιός, ο Κώστας Καζάκος.

Τα μηνύματα των χρηστών για την απώλεια αυτή έπεσαν βροχή και ειδικά στο twitter το όνομά του έγινε πρώτο θέμα. Ήταν ομολογουμένως ένας ηθοποιός, του οποίου το ταλέντο επί σκηνής ήταν αξεπέραστο.

Ανάμεσα λοιπόν, στα μηνύματα, που ξεχώρισαν ήταν και εκείνα, που αφορούσαν στην προσωπική του ζωή, όχι για τη γυναίκα μετά της Καρέζη, αφού η Τζένη ήταν η πρώτη του αγάπη και μητέρα του πρώτου του γιου.

Τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα του twitter για τον Κώστα Καζάκου με μεγάλη θλίψη...

Καζάκος ΚαρέζηΚαζάκος πέθανεΚαζάκος θάνατοςΚαζάκος twiteer

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η πραγματική αιτία πίσω από τον θάνατο του Κώστα Καζάκου - Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Το κρατικό κανάλι δεν ξεχνάει τον μεγάλο ηθοποιό - Το αφιέρωμα της ΕΡΤ για τον Κώστα Καζάκο