Από Πέννυ Μαστοράκου

Από το πρωί της Τρίτης 12/9 παρακολουθούμε τις εξελίξεις σχετικά με την δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, και ειδικότερα την συγκεκριμένη μέρα υπήρξαν και αρκετές εντάσεις σχετικά με την κατάθεση του Σπύρου Μπιμπίλα, ο οποίος εκφράστηκε με όχι ωραίο τρόπο στους δημοσιογράφους που ήταν έξω από το δικαστήριο, γεγονός που πυροδότησε την αντίδραση του Γιάννη Πουλόπουλου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος εξερράγη στον αέρα της Super Κατερίνα, με αφορμή τη στάση του, και δεν μάσησε καθόλου τα λόγια του κατακεραυνώνοντας την συμπεριφορά αυτή, την οποία δεν περίμεναν.

Έξαλλος ο Γιάννης Πουλόπουλος με τον Μπιμπίλα

«Έχει ένα θεσμικό ρόλο και οφείλει να σεβαστεί τους δημοσιογράφους που κάνουν τη δουλειά τους. Με βγάζετε έξω από τα ρούχα, μη με τρελαίνεται τώρα. Δημοσιογραφικά με ενοχλεί κάποιος να χαρακτηρίζει γελοία τη δουλειά των δημοσιογράφων, όταν οι ίδιοι οι άνθρωποι έχουμε προβάλει αυτό που θέλουν να πουν άπειρες φορές. Το θεωρώ ύβρις αυτό το πράγμα» είπε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος.

''Καταπέλτης'' ο Μπιμπίλας στην κατάθεση του

Η κατάθεση του ήταν πραγματικά αποστομωτική μιας και ο ηθοποιός γνωρίζει πάρα πολύ καλά το κατηγορούμενο από συνεργασίες τους σε θέατρο και τηλεόραση. Έτσι λοιπόν, αναφερόμενος σε στιγμές, που ήτα από κοινού στο σανίδι έγινε γνωστό, μέσα από το ρεπορτάζ του Πρωινού, πως ο Πέτρος τον είχε απειλήσει να τον σκοτώσει.

«Ο Σπύρος Μπιμπίλας ως μέλος τότε του ΣΕΗ και όχι ως Πρόεδρος, έπρεπε να απεργήσει σε μια από τις απεργίες με τον Πέτρο Φιλιππίδη να είναι ανένδοτος. Ο ίδιος του εξηγούσε ότι δεν γίνεται κάτι τέτοιο γιατί πάει κόντρα στον θεσμικό του ρόλο, ενώ ακολούθησε ένας τεράστιος καυγάς», ανέφερε αρχικά το ρεπορτάζ για το περιστατικό.

«Τυχερός ήμουν που κατάφερα και γλίτωσα, ακουγόταν σε όλα τα καμαρίνια, σε όλους τους χώρους και έπαιρνε λέει τηλέφωνο την Ελπίδα Νίνου, απειλούσε ότι θα με σκοτώσει. “Να μην ξανάρθεις αύριο στο θέατρο θα σε σκοτώσω”. Φοβόμουν την επόμενη μέρα να πάω κανονικά στη δουλειά μου. Υπήρχαν βέβαια και οι άλλες στιγμές στις οποίες με έπαιρνε αγκαλιά και μου έλεγε ένα τρυφερό σ’ αγαπώ».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ουδέποτε είχα φιλικές σχέσεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη» - "Έκλεισε" στόματα ο Μπουρδούμης μετά τους ισχυρισμούς της Νίνου

Συνεχίζεται η κατάθεση της Ελπίδας Νίνου υπέρ του Φιλιππίδη - Το ξέσπασμα της στην πρώτη φάση