Από Πέννυ Μαστοράκου

Λίγο πριν την πρεμιέρα της σειράς όπου θα τον δούμε τη νέα σεζόν, δηλαδή τη Γλυκάνισος στον ΣΚΑΙ (δείτε εδώ την συγκλονιστική υπόθεση της σειράς) ο Γιώργος Παπαγεωργίου την Δευτέρα 12/9 μίλησε στην εκπομπή Πρωινό μας για το νέο του τηλεοπτικό βήμα, αλλά και για τον γάμο του με την επίσης αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό Δανάη Μιχαλάκη.

Όπως αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός, φέτος έκανε ολιγοήμερες διακοπές με τη σύζυγό του, αλλά και τον ελάχιστο χρόνο που περνούν μαζί ως ζευγάρι λόγο του φόρτου εργασίας τους.

Όσα αποκάλυψε ο Παπαγεωργίου για το γάμο του

«Με τη Δανάη κάναμε διακοπές μαζί 6 μέρες. Έχει υπάρξει πρόταση να παίξουμε μαζί και είπαμε προς το παρόν να μην κάνουμε κάτι μαζί. Θα δούμε, ίσως, στο μέλλον. Δεν βλεπόμαστε πολύ. Όλο τον χειμώνα τον περάσαμε με πολύ χωριστά ωράρια. Συναντιόμαστε μόνο το βράδυ, οπότε το καλοκαίρι ήταν μια πολύ ωραία αφορμή να ξαναζεστάνουμε τη σχέση μας», είπε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Στον αέρα το νέο trailer της σειράς λίγο πριν την πρεμιέρα

Η νέα σειρά του ΣΚΑΪ «Γλυκάνισος» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στις επόμενες εβδομάδες και το μόνο σίγουρο είναι πως ήδη από το πρώτο επεισόδιο θα καταφέρει να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό με τις συγκλονιστικές ερμηνείες των ηθοποιών και την σαγηνευτική ιστορία του.

Μια κρυφή, βαθιά, μυστική αγάπη με αρώματα της θάλασσας, των μεθυστικών γεύσεων της Συρίας και του ελληνικού ούζου θα κάνει την εμφάνισή της στη μικρή οθόνη. Ο γλυκάνισος με τα αρώματά του, τόσο στο εκλεκτό ούζο της οικογένειας του Στρατή όσο και στη μαγειρική της Ραζάν, είναι σαν τον έρωτά τους: Αψύς, δυνατός, γλυκός και αρωματικός, που άλλοτε ηρεμεί και άλλοτε βάζει φωτιά και καίει τα σωθικά…

Ανθρωποι, φιλίες και οικογενειακές σχέσεις θα δοκιμαστούν. Κάποιοι θα βγουν αλώβητοι, κάποιοι όμως θα πληρώσουν το τίμημα. Θα βγει ο έρωτας νικητής; Πρωταγωνιστές της σειράς δε θα είναι άλλοι από τον Γιώργο Παπαγεωργίου και την Έλενα Πιερίδου (δείτε εδώ ποια διάσημη ηθοποιός είναι η αδερφή της).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γιώργος Παπαγεωργίου: Ο γάμος με τη Δανάη Μιχαλάκη και η ηλικία του πρωταγωνιστή της σειράς «Γλυκάνισος»

Γλυκάνισος: Κεραυνοβόλος ο έρωτας - Έτσι θα έρθουν κοντά Στρατής και Ραζάν