Από Πέννυ Μαστοράκου

Την προηγούμενη σεζόν είχαμε την χαρά να τον απολαύσουμε μέσα από έναν εκρηκτικό ρόλο και μία διθυραμβική ερμηνεία μέσα από τις Άγριες Μέλισσες (οι οποίες φημολογείται πως θα επιστρέψουν στον Αντ1). Ο λόγος για τον Αιμίλιο Χειλάκη, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας 12/9 μαζί με την σύζυγό του Αθηνά Μαξίμου, παραχώρησε συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη» και μίλησε για τα πάντα!

Ο αγαπητός και σπουδαίος ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε προσωπικές επιθέσεις που έχει δεχτεί κατά καιρούς, αλλά επέλεξε να μην δώσει αξία και να μην συνεχίσει.

Οι επιθέσεις που έχει δεχτεί ο Αιμίλιος Χειλάκης

«Δέχτηκα επιθέσεις που επέλεξα να μην συνεχίσω κι έτσι έμειναν να πετιούνται τα κόπρανα στον ανεμιστήρα, ξέρω ότι θα πάνε παντού, αλλά έσβησα τον ανεμιστήρα. Το πιο άδικο που μου έχει συμβεί είναι να μου πουν εξαιρετικά λόγια για κάτι που ήξερα ότι δεν είχα κάνει καλά και σκέφτηκα ότι αυτό είναι πολύ άδικο. Επειδή έπεσα θύμα δημόσιας κριτικής τώρα πλέον λέω ότι “έχετε τη γνώμη σας, αφήστε να δούμε τι θα γίνει, τη γνώμη μου θα την πω ξανά εκεί που πρέπει”» είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Λίγα λόγια για τον Αιμίλιο Χειλάκη

Ο Αιμίλιος Χειλάκης γεννήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου του 1970 και είναι Έλληνας ηθοποιός και σκηνοθέτης με καταγωγή από την Αθήνα, και τελειώνοντας το σχολείο, φοίτησε με υποτροφία στη δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν. Ο τηλεοπτικός ρόλος που τον έκανε ευρύτερα γνωστό ήταν αυτός στη σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, Η ζωή που δεν έζησα, με συμπρωταγωνίστρια την Ταμίλα Κουλίεβα. Επίσης έχει δανείσει την φωνή του σε ραδιόφωνικες και τηλεοπτικές διαφημίσεις. Αν και δεν έχει αφήσει να εκτεθεί η προσωπική του ζωή στη δημοσιότητα, είναι γνωστό πως έχει υπάρξει για αρκετά χρόνια ζευγάρι με την, επίσης ηθοποιό, Βάνα Πεφάνη. Η επόμενη σύντροφός του, την οποία και νυμφεύθηκε, είναι η Αθηνά Μαξίμου με την οποία μετρούν 18 χρόνια μαζί.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Η Ιουλία θα...» - Η Αντιγόνη Κουλουκάκου "σπάει" τη σιωπή της για τον δεύτερο κύκλο της Γης της Ελιάς

«Είναι ένας έρωτας...» - Η αποκάλυψη της Χάρις Αλεξίου για τη συμμετοχή της στο β' κύκλο της σειράς του Παπακαλιάτη