Από Στέλλα Μούτσιου

Το απόγευμα της Δευτέρας 12/9, μαζί με το The Chase, πρεμιέρα έκανε και ο Πέτρος Πολυχρονίδης με τον Τροχό της Τύχης στο κανάλι του STAR. Τρεις νέοι παίκτες θέλησαν να δοκιμάσουν την τύχη τους, σε ένα σόου που για 9η χρονιά κρατά συντροφιά στο κοινό και υπήρξαν πολλές στιγμές που προκάλεσαν γέλιο, αλλά και ενθουσιασμό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάνος, που ήταν ένας από τους πρώτους παίκτες της φετινής σεζόν, κατάφερε να συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ποσό στο τέλος του βασικού μέρους του παιχνιδιού. Φυσικά, ο ίδιος κλήθηκε να βρει τον γρίφο της κατηγορίας «Μυθολογία» και κατάφερε για ακόμη μία φορά να "σοκάρει" τον σπουδαίο παρουσιαστή.

Ο πρώτος παίκτης της νέας σεζόν του Τροχού της Τύχης "τρέλανε" τον Πέτρο Πολυχρονίδη

Ο τρόπος; Έλυσε τον γρίφο με ελάχιστα γράμματα και κυρίως χωρίς κανένα φωνήεν. Αυτό ήταν αρκετό για να κάνει ολόκληρη την ομάδα της εκπομπής και τους τηλεθεατές να μην το πιστεύει και να πανηγυρίζει έξαλλα μαζί του.

Τροχός της Τύχης

Τι θα δούμε στο Asia Express, το άλλο σόου που παρουσιάζει

Ύστερα από το «Globetrotters», το κανάλι της Κηφισιάς εξασφάλισε τα δικαιώματα του διεθνούς τηλεοπτικού προγράμματος «Asia Express» που σημειώνει επιτυχία σε περισσότερες από 12 χώρες και θα δούμε στις οθόνες μας από τον Σεπτέμβριο.

Εννέα ζευγάρια θα έχουν την τεράστια πρόκληση να διασχίσουν τέσσερις χώρες της Ασίας Βιετνάμ, Λάος, Καμπότζη και Ταϊλάνδη, on the road, με ένα μόλις ευρώ την ημέρα, τεράστια θέληση κι απέραντη ευρηματικότητα διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ! Φίλοι; Σύντροφοι; Συνάδελφοι; Συγγενείς; Ο,τι κι αν τους ενώνει, σίγουρα πρέπει να είναι πολύ δυνατό για να γράψουν μαζί χιλιόμετρα στον δρόμο και να μοιραστούν πρωτόγνωρες εμπειρίες ζωής.

Θα κάνουν διαδρομές που δεν υπάρχουν σε κανέναν ταξιδιωτικό οδηγό. Θα συνδεθούν με τους ντόπιους, την κουλτούρα τους και την καθημερινότητά τους. Θα συντονιστούν με τον παλμό της πραγματικής ζωής και θα γευτούν μια άλλη Ασία, που δύσκολα θα καταφέρει να γνωρίσει ένας απλός τουρίστας. Την παρουσίαση θα αναλάβει φυσικά ο Πέτρος Πολυχρονίδης ο οποίος έχει προτέρα εμπειρία από το «Globetrotters» (δείτε εδώ γιατί είπε όχι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Νικητές και χαμένοι - Η τηλεθέαση της Κυριακής (11/9)

GNTM 5: Είναι γεγονός! Η ανακοίνωση του STAR για την πρεμιέρα