Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Κατερίνα Καινούργιου και η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποφάσισαν να κάνουν τη διαφορά το πρωί της Δευτέρας (12/9) και έτσι συνδέθηκαν στον αέρα λίγο πριν το φινάλε του Happy Day. Οι δύο παρουσιάστριες ξεκαθάρισαν πως δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση μεταξύ τους, ενώ στη συζήτηση μπήκε και ο Δημήτρης Παπανώτας.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής είπε στην Κατερίνα Καινούργιου πως είναι μία κούκλα και εκείνη τον κατηγόρησε πως έλεγε άσχημα πράγματα για εκείνη στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη.

Ο διάλογος της Κατερίνας Καινούργιου με τον Δημήτρη Παπανώτα

  • Δ.Π.: Και είσαι και μια κούκλα.
  • Κ.Κ.: Μια κούκλα; Άλλα έλεγες…
  • Δ.Π.: Το ότι είσαι μια κούκλα δεν το έχω αμφισβητήσει ποτέ.
  • ΣΤ.ΤΣ.: Να κάνουμε ένα restart γενικότερα, θετικής ενέργειας;
  • Δ.Π.: Με την Κατερίνα δεν είχαμε ποτέ κανένα πρόβλημα.
  • Κ.Κ.: Τι δεν είχες καλέ; Δεν βγήκες στην Τσολάκη το σαββατοκύριακο και είπες και για μένα…
  • Τ.Μ.: Τώρα έλεγε για το ωραίο ντεκολτέ.
  • Κ.Κ.: Εντάξει, αλλάζει αυτό.

Τι είπε για την Καινούργιου ο Παπανώτας στην εκπομπή της Τσολάκη

«Ρώτα τους αυτούς γιατί αφήνιασαν (σ.σ. Μικρούτσικος, Γκουντάρας). Δεν ξέρω. Εγώ ξέρω ότι με κάλεσαν στην εκπομπή τους να τους δώσω μια δήλωση και μετά με βρίζανε. Νούμερο, μικρόψυχο και τοξικό. Δε ξέρω, κάτι παίρνουν που δεν παίρνουμε, δεν είναι στα καλά τους; Δε μπορώ να καταλάβω. Και δε μπορώ να καταλάβω γιατί η κυρία Καινούργιου δεν το σταμάτησε αυτό, ως όφειλε.

Η ιστορία του καθένα μας στην τηλεόραση είναι γνωστή, ο κόσμος ξέρει. Εγώ δεν έχω χαρακτηρίσει ποτέ κανέναν ούτε μικρόψυχο, ούτε νούμερο. Πάντως είμαι βέβαιος πως αν ο Δεληβοριάς κάνει αυτή την εκπομπή (Τα νούμερα) ο πρώτος καλεσμένος θα είναι ο Μικρούτσικος. Όταν έχεις κάνει την προσωπική σου ζωή σίριαλ, διαζύγια, γάμους… Και μετά είμαι εγώ το νούμερο; Εγώ τι έχω κάνει στη ζωή μου; Που άφησα εγώ τη δημοσιότητα να εισβάλλει και να πεις “ρε το νούμερο”. Και θα με πει εμένα ο Μικρούτσικος νούμερο; Πραγματικά λυπάμαι. Ρε φίλε 70 έφτασες, πότε θα βάλεις μυαλό; Το κανάλι θα έπρεπε να με προστατέψει από αυτό το πράγμα. Με άδεια του καναλιού έγινε αυτό το πράγμα. Θα έπρεπε να με προστατεύσουν. Δε με έχει πάρει τηλέφωνο κανένας. Αυτά δε γίνονται», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Αυτό είναι το δικό σας Πρωινό!» - Οι δημόσιες ευχές της Καινούργιου στην Φαίη Σκορδά

«Με ενόχλησε, στενοχωρήθηκα...» - Η απάντηση της Καινούργιου στην Τσιμτσιλή για τα σχόλια περί εγκυμοσύνης Σπυροπούλου