Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά την λαμπερή πρεμιέρα του Πρωινού του Αντ1 με την εντυπωσιακή Δούκισσα Νομικού (η οποία την Τρίτη 6/9 ήταν μόνη της στην εκπομπή) δηλώσεις έκανε έξω από το εστιατόριό της στο Κολωνάκι για το γεγονός και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία επέστρεψε και εκείνη μετά από χρόνια στην εκπομπή.

Η ίδια αναφέρθηκε σε αυτή την απόφαση και αποκάλυψε αν ήταν εύκολη η επιλογή καθώς είχε δεχτεί πρόταση και από την Φαίη Σκορδά.

Η απόφαση της Μπαρμπαρίγου να επιστρέψει στον ΑΝΤ1

«Δεν είχα μεγάλη δυσκολία να πάρω τη σωστή απόφαση. Η προσέγγιση έγινε από τον ΑΝΤ1 και με πολλή χαρά συζητήσαμε. Άλλωστε ήμουν πολλά χρόνια εκεί. Είχαμε μιλήσει και με τη Φαίη Σκορδά για να είμαι στη νέα της εκπομπή» ανέφερε μεταξύ άλλων η γνωστή σεφ.

 Το παρασκήνιο πίσω από την απόφαση της Μπαρμπαρήγου να επιστρέψει στο Πρωινό

Της την πήρε μέσα από τα χέρια ο Λιάγκας

Οι δύο παρουσιαστές φαίνεται πως έχουν κοινές βλέψεις για τις εκπομπές τους, γεγονός που τους φέρνει συχνά σε αντιπαράθεση, ωστόσο αυτή τη φορά η υπόθεση αφορούσε ένα άτομο με το οποίο έχουν συνεργαστεί και οι δυο τους για πολλά χρόνια.

Η Φαίη Σκορδά είναι έτοιμη να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στον ΣΚΑΪ, μετά από την πολύχρονη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1 και την ηχηρή αποχώρησή της από το κανάλι του Αμαρουσίου. Από την άλλη, ο Γιώργος Λιάγκας μένει πλέον μόνος στο Πρωινό, το οποίο αλλάζει ριζικά και αποκτά πιο ενημερωτικό χαρακτήρα.

Μπορεί αρχικά να είχε ακουστεί έντονα πως το Πρωινό θα προσπαθήσει να απομακρυνθεί από την εικόνα που είχε όλα αυτά τα χρόνια, περιορίζοντας τη ζώνη της μαγειρικής, ωστόσο ο ΑΝΤ1 θεώρησε πως κάτι τέτοιο θα ήταν λάθος.

Σκορδά Λιάγκας Μπαρμπαρίγου

Κάπως έτσι, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έφτασαν να «κυνηγούν» την ίδια μαγείρισσα για την εκπομπή τους. Ο λόγος φυσικά για την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία όπως όλα δείχνουν, επιστρέφει στην πρωινή ζώνη και τη στήλη της μαγειρικής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Νόμιζα ότι ο νικητής είναι...» - Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για τον τίτλο της εκπομπής της Φαίης Σκορδά

«Το σκέφτηκα πολύ...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Δούκισσας Νομικού μετά την πρεμιέρα του Πρωινού