Από Πέννυ Μαστοράκου

Στην τηλεόραση τον είδαμε ξανά και αυτή την φορά σε συνέντευξη στο Mega. Ο λόγος για τον Γιώργο Καρτελιά ο οποίος το πρωί της Τρίτης 6/9 έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Mega Καλημέρα, (δείτε εδώ τι έγινε στην εντυπωσιακή πρεμιέρα της εκπομπής) και μεταξύ άλλων ερωτήθηκε για το αν μετανιώσει που ανέλαβε την παρουσίαση του πρωινού, αλλά και για τις τωρινές του σχέσεις με την Ελίνα Παπίλα.

Ο ίδιος απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια σε όλα, έκανε τον απολογισμό του και αποκάλυψε επίσης και το εάν έχει δεχθεί κάποια νέα επαγγελματική πρόταση στο κομμάτι της τηλεόρασης.

Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Καρτελιά

«Δεν ξέρω αν έφταιξε κάτι σε εμένα, στην Ελίνα, στα παιδιά ή οποιονδήποτε. Έκρινα εμένα και το πώς λειτούργησα, το πώς θα είχα λειτουργήσει ή μας φώναξαν για κάτι που δεν κάναμε. Όλα αυτά παίζουν ρόλο. Δεν μου αρέσει να ρίχνω ευθύνες δεξιά κι αριστερά.

Για τη δική μου γνώμη, άλλο μας ζήτησαν, άλλο κάναμε. Μας είπαν ότι δεν βγάλαμε αυτό που περιμένανε όπως στο ραδιόφωνο, ότι δεν ήρθε η χημεία. Δεν έχουμε τσακωθεί και δεν ισχύουν όσα ειπώθηκαν. Εγώ έκανα ραδιόφωνο με τον Κώστα Μαρτάκη τον χειμώνα που μας πέρασε και θεωρώ τίμιο να συνεχίσω με εκείνον. Όταν μας είπαν ότι δεν συνεχίζουμε, η Ελίνα έφυγε για διακοπές την επόμενη ημέρα. Δεν συζητήσαμε γι’ αυτό. Που να τα πούμε, στο τηλέφωνο; Δεν λέγονται από εκεί».

«Υπήρξε στιγμή που μετάνιωσα που έκανα το πρωινό του Star, είπα “κακώς”. Έφτασε στιγμή που είπα καλυτέρα να έκανα το ραδιοφωνικό πρωινό, παρά να είμαι στην τηλεόραση, ότι δηλαδή, δεν έπρεπε να υπογράψω. Μου έχουν κάνει μια πρόταση για να παρουσιάσω κάτι, αλλά δεν ξέρω αν θα γίνει, ένα ταξιδιωτικό θα είναι. Η γυναικά μου έλεγε την περσινή σεζόν “γιατί κάθεσαι έτσι, ωραία σε ντύνουν, ζήσε το όσο κρατήσει, κάνε πλάκα”. Αν μέναμε και αυτή την σεζόν στο πρωινό του Star μετά θα κρατούσε 4-5 χρόνια. Το συζητήσαμε με το κανάλι, αλλά υπήρχαν κι αλλά θέματα».

Ωστόσο η ίδια απέφυγε να απαντήσει για εκείνον σε δηλώσεις της

Η Ελίνα Παπίλα την οποία πέτυχε η κάμερα του Open Weekend και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την πρεμιέρα της στο ραδιόφωνο αλλά και για την συνεργασία της με τον Γιώργο Καρτελιά, για την οποία δεν τοποθετήθηκε.

«Κάνω 25 χρόνια ραδιόφωνο και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που ξεκινάμε» και όσο για το Star ανέφερε «Ήταν ένα χρόνο το τηλεοπτικό και ήταν κάτι που μου άρεσε, αλλά θα δούμε, θα δούμε τι θα γίνει», ανέφερε η Ελίνα Παπίλα, ενώ τόνισε πως φέτος θα δει όλες τις πρεμιέρες των εκπομπών.

Σε αμήχανη θέση όμως ήρθε σε ερώτηση για το εάν ήταν εντάξει η συνεργασία της με τον Καρτελιά. «Τώρα θα μιλήσουμε για το ραδιόφωνο όμως, είναι κάτι που ξεκινάει και είμαι πολύ χαρούμενη».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Mega Καλημέρα: Εκτός εκπομπής σήμερα (6/9) Τσουρός και Ζηρδέλη - Ποιοι πήραν τη θέση τους

Happy Day VS MEGA Καλημέρα: Ποια κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό στην πρεμιέρα; Τσιμτσιλή ή Μελέτη;