Από Ελένη Μήτση

Η Κατερίνα Καοινούργιου έκανε και εκείνη με τη σειρά της πρεμιέρα για το Super Κατερίνα τη Δευτέρα 5/9 και ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους, που είχε, συνομίλησε με τους Αυγουστίδη και Φαμέλη από τον Σασμό.

Το ζευγάρι του Σασμού, έκανε σημαντικές αποκαλύψεις για το μέλλον τους στο σίριαλ και κατά τη διάρκεια που ετοιμάζονται να μίλησαν για έναν από τους πολλούς φόνους, που έχουμε παρακολουθήσει στη σειρά, ξαφνικά έναν δυνατόν ήχος από το πλατό της Καινούργιου ''πάγωσε'' για λίγα λεπτά τη συνέντευξη.

Το ατύχημα στο πλατό του Super Κατερίνα

Η ευχάριστη έκπληξη που δέχτηκε η Κατερίνα Καινούργιου

Πολύ λαμπερή πρεμιέρα είδαμε την Κατερίνα Καινούργιου να κάνει τη Δευτέρα 5/9 μέσα από το Super Κατερίνα με την παρουσιάστρια να νιώθει πολύ μεγάλη ασφάλεια στο πλευρό των συνεργατών της για τη νέα σεζόν, που μόλις ξεκίνησε.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής και ενώ η Κατερίνα σχολίαζε θέματα με το πάνελ της, ήρθε στην πολύ ευχάριστη θέση να λάβει ως έκπληξη στο πλατό της μια τούρτα αλλά και μια τεράστια ανθοδέσμη με κάρτα και ευχές από τον καλό της φίλο και παράλληλα παραγωγό της, τον Νίκο Κοκλώνη.

Να τονίσουμε εδώ, πως δεν ήταν μόνο η κίνηση, που συγκίνησε την παρουσιάστρια αλλά και το όλο νόημα μήνυμα, που έκανε ο κολλητός της για τα προσωπικά της.

«Είσαι ο παραγωγός, ο κολλητός μου και τα πάντα για μένα!».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ήταν έγκυος σε...» - Αφοπλιστική η Κατερίνα Καινούργιου για όσα γράφονται σχετικά με τα προσωπικά της

Την κράτησε μετά κι από τον δεύτερο χωρισμό - Η μόνη φωτογραφία στο προφίλ της Καινούργιου με τον Τσαγκρίδη