Από Ελένη Μήτση

Η Ελένη Καστάνη είναι μια ηθοποιός, η οποία από φέτος θα έχει και άλλον ρόλο στα επαγγελματικά της, αφού θα τη βλέπουμε να δίνει την αύρα και τον αέρα της σε καινούργια και πολλά υποσχόμενη εκπομπή.

Μπορεί να τη αποκαλούν πολλοί ''χαρά τη ζωής'' ,ωστόσο πολύ πρόσφατα της συνέβη κάτι προσωπικό και αρκετά δύσκολο, το οποίο μοιράστηκε τη Δευτέρα 5/9 μέσα από δηλώσεις, που παραχώρησε στο Super Kατερίνα. Τον πρώην σύζυγό της έχασε η Κατσάνη, με τον οποίο είχε εξαιρετικές σχέσεις και στη θύμηση του και μόνο ξέσπασε σε κλάματα.

Τα δάκρυα της Ελένης Καστάνη για την απώλεια του πρώην συζύγου της

«Μη με συγκινείς τώρα, άσε με τώρα να μη κλαίω, γιατί μου είναι πρόσφατο».

Λίγα λόγια για την ηθοποιό

Η Ελένη Καστάνη είναι Ελληνίδα ηθοποιός του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Η Ελένη Καστάνη γεννήθηκε στις 22 Μαρτίου 1960 στη Σητεία της Κρήτης. Η μητέρα της ήταν μοδίστρα και ο πατέρας της υπάλληλος του δήμου της περιοχής.

Όταν ήταν 12 ετών, ο πατέρας της αυτοκτόνησε, αφήνοντας πίσω τη γυναίκα του και τις δύο κόρες τους. Μεταγενέστερα, λόγω σπουδών της αδελφής της Ελένης, η οικογένεια μετακόμισε στα Εξάρχεια, όπου και τελείωσε το λύκειο εκεί. Η Καστάνη, έως σήμερα δεν έχει μετακομίσει από την περιοχή.

Όταν η Καστάνη είπε στη μητέρα της ότι θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική, της πρότεινε να τελειώσει μία άλλη σχολή πρώτα και αργότερα να πάει στη Δραματική Σχολή. Τότε, για 3-4 χρόνια σπούδασε στη Θεσσαλονίκη, στη Βιομηχανική Σχολή, χωρίς όμως να πάρει ποτέ δίπλωμα. Έτσι, αμέσως γράφτηκε στη Δραματική Σχολή Βεάκη, από την οποία και αποφοίτησε.

Καστάνη Ελένη

Τον Ιανουάριο του 2021, η ηθοποιός Σοφία Μουτίδου κατηγόρησε την Καστάνη για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά όταν είχαν συνεργαστεί στην παράσταση «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή». Έχει επίσης κατηγορηθεί από την Άννα Παναγιωτοπούλου για δυσφήμιση συναδέλφων της, με σκοπό την ανάδειξη της ίδιας: "Ποτέ δεν λέει καλό λόγο για κανέναν".

Η ίδια απάντησε ότι όσα είπε η Σοφία Μουτίδου δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, σημειώνοντας οτι δεν σκοπεύει να κινηθεί νομικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άσχημα νέα για την Ιωάννα Μαλέσκου - Ανακοινώθηκε στο Super Κατερίνα

Super Κατερίνα: Με αλλαγές η ομάδα της Κατερίνας Καινούργιου - Πότε κάνει πρεμιέρα