Μετά την απόφαση για την προφυλάκισή της, η Ρούλα Πισπιρίγκου μεταφέρθηκε σε ειδική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού (δείτε εδώ το κελί της). Η Ζήνα Κουτσελίνη, το μεσημέρι της Τρίτης (5/4) αποκάλυψε και ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που ζήτησε η κατηγορούμενη μέσα από τις φυλακές.

Η αποκάλυψη της Ζήνας Κουτσελίνη για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

«Εδώ με ενημερώνουν ότι ζήτησε και τηλεόραση η Ρούλα μέσα στις φυλακές. Το πρώτο πράγμα που ζήτησε ήταν να έχει μία τηλεόραση», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Με λυγμούς στη Ζήνα Κουτσελίνη η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης (5/4) η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προφυλάκιση της κόρης της καθώς και στη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη, με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε ο τελευταίος στον Πέτρο Κουσουλό (δείτε εδώ τι είπε για την κεταμίνη).

Συγκεκριμένα, ρωτήθηκε γιατί οι «συμπέθεροι», οι γονείς του Μάνου Δασκαλάκη , δεν βγαίνουν να πουν κάτι. «Δεν είδαμε τη συμπεθέρα σας και τον συμπέθερό σας να βγουν να εκφράσουν την οδύνη τους. Μήπως υπάρχουν άλλα προβλήματα και το εξιλαστήριο θύμα είναι η κόρη σας;» της είπε.

Τότε, μητέρα της 33χρονης έβαλε τα κλάματα δηλώνοντας ότι δεν ξέρει γιατί συμβαίνει αυτό.

«Μήπως είναι ένας τρόπος εκδίκησης; Μήπως η Ρούλα φοβάται να μιλήσει;» επέμεινε εκείνος με την ίδια να απαντά: «Πιστεύω ότι είναι η γραμμή του δικηγόρου τους να μην βγαίνουν αλλά και εδώ που ήρθαν χτες που ήμουν σε άσχημη κατάσταση ξέρω ότι συνεχώς είναι έξω από μας, δεν είχαν πάει στο σπίτι του ζευγαριού. Δεν ξέρω να το απαντήσω, δεν ξέρω γιατί έχουν αυτή τη στάση και από πού παίρνουν εντολές».

Για την κεταμίνη και αν γνώριζαν οικογενειακώς, τι είναι αυτή η ουσία: «Ποτέ και η Ρούλα, όταν το πρωτοάκουσε πήγε να μπει μέσα στο κινητό της, λίγο πριν τη συλλάβουν. Δεν ήξερε τίποτα για την ουσία. Πέσαμε από τα σύννεφα. Της είπαν ότι θα τη γυρίσουν στο σπίτι και ξαφνικά βρέθηκε κατηγορουμένη από αυτή την ουσία. Ποτέ δεν είχαμε ακούσει, ειδικά η Ρούλα που είχε σχέση με τα φάρμακα του παιδιού. Δεν είχε ιδέα γι’ αυτή την ουσία. Καθόλου. Ούτε η οικογένειά μας.

Πιστεύω, ότι ο θάνατος των τριών παιδιών είναι κάποιο ιατρικό λάθος. Ούτε οι ώρες συνάδουν με το παιδί μου, έχουν κάποιες ασάφειες και καλύτερα θα σας τα πει ο κ. Όθωνας Παπαδόπουλος, τον οποίο ευχαριστώ για τη βοήθεια που έδωσε στην κόρη μου και που προσπάθησε ανθρώπινα να την προσεγγίσει. Υπάρχει σίγουρα σε παιδιατρικό νοσοκομείο αυτή η ουσία. Το νοσοκομείο ξέρει ότι υπήρχε κεταμίνη μέσα. Φυλάσσεται πολύ καλά. Πρέπει να έχεις κλειδί για να το πάρεις. Καταγράφονται οι ποσότητες. Μπορούσε να την έβρισκε η Ρούλα οπουδήποτε αυτή η ουσία;».

Σε ερώτηση για το αν μπορούσε να κάνει κάποια ακραία πράξη για να επιστρέψει ο Μάνος Δασκαλάκης πίσω, είπε: «Ποτέ στα παιδιά της. Μπορούσε να κάνει κακό στον εαυτό της αλλά όχι στα παιδιά της. Τα υπεραγαπούσε, τα λάτρευε, ήταν πρότυπο μητέρας. Και στα τρία παιδιά. Στη Μαλένα της είχε μεγάλη αδυναμία γιατί η πατρική φιγούρα έλειπε και η Μαλένα ήθελε τη μαμά της. Όταν ήρθε η Ίριδα εφόσον είχαμε χάσει τη Μαλένα, ήταν θείο δώρο για τη Ρούλα. Ήθελε να είναι όλα τέλεια, στις ώρες της, σε ό,τι της είχαν πει οι γιατροί. Η Τζωρτζίνα ήταν για τη Ρούλα όλος της ο εαυτός της. Γι’ αυτό που ζούσε.

Η στάση του κ. Δασκαλάκη δε μπορώ να την κρίνω εγώ. Όταν θα έρθει η ώρα να μιλήσω. Τη στάση του να την κρίνετε εσείς. Υπήρχε πάντα συνεννόηση μεταξύ τους. Τα τηλέφωνα ήταν άπειρα, μέχρι να συλληφθεί η Ρούλα. Δεν μπορώ να καταλάβω τη στάση του αλλά δεν είμαι εδώ για να μιλήσω για τον κ. Δασκαλάκη. Είπε στην κόρη μου ότι τα κάνει όλα ψέματα και θα είναι πίσω της. Τον αγαπάει παθολογικά. Το παιδί μου είναι στις φυλακές και ο κ. Δασκαλάκης είναι έξω. Δεν διώκεται» συμπλήρωσε στη συνέχεια αναφορικά με τον Μάνο Δασκαλάκη.