Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Με αφορμή τα σχόλια που δέχθηκε η Χριστίνα Μπόμπα για το ταξίδι της στην Ιταλία, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως και η ίδια ανά καιρούς δέχεται ακραία σχόλια για την εμφάνισή της.

Μάλιστα μίλησε και με πολύ όμορφα λόγια για τον τρόπο που υποστηρίζει ο Σάκης Τανιμανίδης την αγαπημένη του σύζυγό του.

Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου

«Ο Σάκης και η Χριστίνα είναι ένα πραγματικά αγαπημένο ζευγάρι. Τους ζηλεύω, δεν το λέω με κακία, τους θαυμάζω, μια τέτοια σχέση θέλω. Ο Σάκης την κοιτάει πάντα μέσα στα μάτια, την προσέχει. Είναι μια κοπέλα που είναι πάντα με τα παιδάκια της, χωρίς δέκα παρατρεχάμενες από πίσω όπως βλέπουμε σε κάποιες κυρίες που το παίζουν ηθικές.

Τέλος πάντων μην ανοίξω το στόμα μου. Μόνη της μεγαλώνει τα παιδάκια της, ποιον ενόχλησε η κοπέλα; Τι είναι αυτά τα πράγματα, πάτε καλά;

Χριστίνα ξέρεις τι ακούω καθημερινά; Ο κόσμος δεν πάει καλά. Μου έρχονται μηνύματα στα social media «σε άφησε ο πρώην σου γιατί δεν είσαι καλή εκεί», «πώς είσαι έτσι μωρή πλαστικομούρα», «δεν θα κάνει ποτέ κανείς παιδί μαζί σου». Το τι τρομακτικά μηνύματα λαμβάνω καθημερινά… Γιατί τόσο μίσος; Ειδικά από γυναίκες!

Είδα την φωτογραφία της και την χάρηκα, πόσο κούκλα. Να πω και η κοπέλα είναι εντελώς φυσική. Και φυσική να μην ήταν όπως εγώ, γούστο μου καπέλο μου. Κανένας ηλικιωμένος κύριος δεν μου τα πλήρωσε, δεν έχω κάνει τίποτα παράνομο στη ζωή μου σε σχέσεις με άλλες που πλασάρονται και τους τα πληρώνουν. Με την αξία μου έχω φτάσει εδώ που έχω φτάσει.

Γιατί υπάρχει τέτοιος φθόνος; Βγάλτε τα εκεί που πρέπει, η Χριστίνα δεν έφταιγε σε τίποτα. Εγώ σέβομαι και αγαπώ τις γυναίκες».

«Τώρα με παρακαλούν...»

Το πρωί της Τετάρτης (27/4), η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο GNTM, θυμήθηκε ένα περιστατικό από την αρχή της καριέρας της, όταν δύο πολύ γνωστές Ελληνίδες φωτογράφοι αρνήθηκαν να συνεργαστούν μαζί της.

«Όταν ξεκίνησα υπήρχαν φωτογράφοι – εγώ έκανα κάτι καμπάνιες τότε με γνωστή εταιρεία ρούχων – και έλεγαν “εμείς με την Καινούργιου; Δεν τη φωτογραφίζουμε”. Δύο πολύ γνωστές Ελληνίδες, πολύ υποτιμητικά… Τώρα με παρακαλούν για να με φωτογραφίσουν αλλά δεν τις θέλω εγώ» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου «καρφώνοντας» δύο γνωστές Ελληνίδες φωτογράφους.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Θα ξεκινήσουμε με μια πολύ δυσάρεστη είδηση...» - Συγκινημένη η Κατερίνα Καινούργιου στην έναρξη του Super Κατερίνα

«Μην με γειώνετε...» - Φανερά εκνευρισμένη με τους συνεργάτες της η Κατερίνα Καινούργιου