Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η εμφάνιση της Chanel και της Ισπανίας στον 66ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό. Μαζί τους και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος εντυπωσιάστηκε τόσο από το παρουσιαστικό όσο και από το performance της τραγουδίστριας.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου είχε την απορία για το αν τα οπίσθια της Ισπανίδας εκπροσώπου ήταν φυσικά, ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποκάλυψε πως κόντεψε να χωρίσει (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις της Αμάντα μετά την επιστροφή της).

«Ζάλισε» τον Αλεξάνδρου η Ισπανίδα της Eurovision

«Ήμουν στα όρια χωρισμού!», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος και η Καινούργιου συμπλήρωσε: «Τι ποπός είναι αυτός!».

Η ΕBU αμφισβητεί τα αποτελέσματα έξι κριτικών επιτροπών

Καταιγιστικές φαίνεται να είναι οι εξελίξεις αναφορικά με τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2022 όπου η Ουκρανία αναδείχθηκε η νικήτρια της βραδιάς (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις των Kalush Orchestra) καθώς η ΕBU αμφισβητεί τα αποτελέσματα έξι κριτικών επιτροπών.

Συγκεκριμένα, μέσα από την εκπομπή «Τι λες τώρα» έγινε γνωστό πως κατά την ανάλυση της ψηφοφορίας των κριτικών επιτροπών στη δεύτερη πρόβα του δεύτερου ημιτελικού εντοπίστηκαν παράτυπα μοτίβα ψηφοφορίας σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της EBU.

Από την άλλη, η Βικτώρια Χαλκίτη υπογράμμισε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής ότι η όλη διαδικασία της ψηφοφορίας είναι ιδιαίτερα αυστηρή. «Ο καθένας είναι μόνος του. Έχει συμβολαιογράφο, έχει άνθρωπο και από την ΕΒU και μας ελέγχει ότι ούτε συζητάμε, ούτε σχολιάζουμε. Μπροστά μας έχουμε κάποιο άτομο που μας επιτηρεί. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά, για παράδειγμα “α, αυτό είναι τέλειο!”».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ασύλληπτο περιστατικό με την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου - Άφησε στα κρύα του «λουτρού» τη Χρηστίδου και βγήκε στην Τσολάκη

«Έχετε επανασυνδεθεί;» - Κάγκελο Λιάγκας και Σκορδά με την ερώτηση της καλεσμένης τους