Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

H Αλεξάνδρα Πασχαλίδου εμφανίστηκε σε σύνδεση Skype στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, ωστόσο η Σίσσυ Χρηστίδου της ζήτησε συγγνώμη και βγήκε σε διαφημίσεις. Μόλις επέστρεψε ωστόσο, η καλεσμένη της αρνήθηκε να βγει καθώς όπως είπε καθυστέρησε. Λίγα λεπτά μετά όμως, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου βγήκε στο Open Weekend της Ελένης Τσολάκη.

«Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου δεν θέλει πια να βγει στην εκπομπή. Καθυστερήσαμε να τη βγάλουμε μας είπε και επειδή πήγαμε σε διαφημιστικό διάλειμμα θύμωσε. Δεν ξέρω… της ζητούμε συγγνώμη αν την είχαμε πολλή ώρα. Λυπάμαι αν για κάποιον λόγο τη στενοχωρήσαμε που πήγαμε σε διαφημίσεις.

Δεν καθορίζουμε εμείς τη ροή. Επειδή τη δείξαμε τη γυναίκα, το διευκρινίζω. Θέλω για την τάξη των πραγμάτων να διευκρινίσω πως την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου την κλειδώσαμε στις 10.20 στη γραμμή, 10.32 τη βγάλαμε. 12 λεπτά ήταν, δεν ξέρω γιατί έχει παρεξηγηθεί τόσο. Της στέλνω ένα μεγάλο φιλί. Θύμωσε. Δεν ξέρω γιατί έχει παρεξηγηθεί τόσο. Τηλεόραση κάνουμε βρε Αλεξάνδρα μου!», ξεκαθάρισε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η εμφάνιση της Πασχαλίδου στην Ελένη Τσολάκη

Λίγη ώρα μετά και συγκεκριμένα λίγο μετά τις 12 η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, «Open Weekend», που παίζει απέναντι από το «Χαμογέλα και πάλι». Ωστόσο, ούτε η Ελένη Τσολάκη ούτε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου έκανε κάποια αναφορά για τα όσα έγιναν νωρίτερα στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

Ο σχολιασμός της Τσιμτσιλή και η "απάντηση" της Χρηστίδου

«Λάθος και της Αλεξάνδρας, που την αγαπώ και είναι φίλη μου. Όταν έχεις κανονίσει να βγει στο στούντιο της Τσολάκη και σε ζητάει η απέναντι εκπομπή, μπορείς να τους το πεις. Δεν είναι ωραίο. Θα βγει κάποιος ταυτόχρονα και στις δύο εκπομπές; Καίει την εμφάνισή της» σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και τόνισε πως η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου το έκανε όλο αυτό από την καλή της την καρδιά.

Η πλευρά της Χρηστίδου ωστόσο υποστήριξε ότι δεν την “έκλεισαν” τελευταία στιγμή, αλλά την κάλεσαν ως κεντρική καλεσμένη λόγω Eurovision, εκείνη δέχτηκε και δεν τους ενημέρωσε πως είχε την πρόταση και για άλλη εκπομπή.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Eurovision 2022: «Το αγόρι μου ήταν...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Αμάντα μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα

«Έχετε επανασυνδεθεί;» - Κάγκελο Λιάγκας και Σκορδά με την ερώτηση της καλεσμένης τους