Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου γιορτάζει σήμερα (13/5) τα γενέθλιά του και έτσι, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να του ευχηθεί στον αέρα της εκπομπής της, ενώ μεταξύ άλλων του ευχήθηκε για να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Ιωάννα Τούνη.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής δεν έκρυψε και τη δική του επιθυμία να γίνει μπαμπάς, ενώ δέχθηκε με χαμόγελο τις ευχές της συνεργάτιδάς του. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρίσκεται σε κάθε περίπτωση στο πλευρό της αγαπημένης του και έτσι πριν από λίγο καιρό τη στήριξε ανοιχτά για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε για τον χαμό της μητέρας της.

Ευχές για γάμο και παιδί με την Τούνη έδωσε η Καινούργιου στον Αλεξάνδρου

«Χρόνια πολλά αγόρι μου, να σε χαιρόμαστε. Χαρούμενα 41. 13 γεννήθηκες ρε γκαντέμη;», του είπε η Κατερίνα Καινούργιου χιουμοριστικά και εκείνος απάντησε: «Για μένα είναι μια ξεχωριστή ημέρα και για τη μανούλα μου το ίδιο. Σας ευχαριστώ πολύ. Εγώ θέλω υγεία ψυχική και σωματική γιατί είναι κάτι που μας λείπει…».

Τότε ήταν που η οικοδέσποινα της εκπομπή του ευχήθηκε να είναι και με ένα καλό κορίτσι, ενώ διόρθωσε τον ευατό της λέγοντας πως έχει καλό κορίτσι, εννοώντας την Ιωάννα Τούνη.

Τότε βρήκε την αφορμή ο παρουσιαστής και ευχήθηκε: «Ένα παιδί γρήγορα».

Αν ήταν μια έκφραση χιουμοριστική ή προϊκονομία μιας τετελεσμένης πράξης μόνο ο χρόνος θα δείξει. Το μόνο σίγουρο είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου φαντάζεται τον εαυτό του πατέρα στο πλευρό της Ιωάννας Τούνη.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκανε τατουάζ για την Ιωάννα Τούνη

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι τρελά ερωτευμένος με την Ιωάννα Τούνη και δεν το κρύβει. Όσο δύσκολα κι αν περνάει εξαιτίας της απώλειας της μητέρας της, το μοντέλο πάντα προσπαθεί να την κάνει να χαμογελά και να ξεχνά τους προβληματισμούς της.

Πήρε, όμως, την απόφαση για κάτι που κανείς δεν θα τολμούσε τόσο εύκολα. Έκανε τατουάζ το αρχικό "J" που χαρακτηρίζει την σύντροφό του. Ο ίδιος το ανέβασε μέσω story από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και η Ιωάννα το έκανε repost χωρίς να σχολιάσει τίποτα. Άλλωστε, τα λόγια σε μία τέτοια κίνηση είναι περιττά.

Αλεξάνδρου Τούνη τατουάζ

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Μας σκότωσε τα αυτιά...» - Ο Ανδρέας Μικρούτσικος "άδειασε" την Ανδρομάχη μετά τον αποκλεισμό της στη Eurovision

Κάτια Ταραμπάνκο: Ανακοίνωσε τον αρραβώνα της στον αέρα του Open - Το εντυπωσιακό μονόπετρο