Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου το πρωί της Πέμπτης (28/4) στην εκπομπή Super Κατερίνα σχολίασε το ξέσπασμα της Ιωάννας Τούνη στα social media, λίγες μέρες μετά τον χαμό της αγαπημένης της μητέρας.

Η influencer δέχθηκε πολλά σχόλια για το ταξίδι που πραγματοποίησε με τον σύντροφό της μετά τον θάνατο της μαμάς της και έτσι με μία σειρά από βίντεο απάντησε στους επικριτές της. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, όπως πάντα στάθηκε στο πλευρό της και τόνισε πως κανείς δεν πρέπει να της υποδείξει πώς να πενθήσει τον άνθρωπό της.

Το σχόλιο του Δημήτρη Αλεξάνδρου για την Ιωάννα Τούνη

«Στην αρχή της εκπομπής, έμπαινα σε μια διαδικασία να ασχολούμαι με το τι γράφουν. Για μένα πλέον, έχει πάψει αυτό. Δε μπορώ να μπαίνω στη διαδικασία να ασχολούμαι με ανθρώπους που δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν στη ζωή τους και κρύβονται πίσω από έναπ πληκτρολόγιο, από ψεύτικα προφίλ, έχουν χτίσει έναν δικό τους μικρόκοσμο και τους απασχολεί μόνο το γεγονός τι θα κάνει ο ένας και ο άλλος.

Για κάποιον άνθρωπο που έχει χάσει έναν δικό του άνθρωπο… Τι ακριβώς πρέπει να κάνει κάποιος που έχει χάσει έναν δικό του άνθρωπο; Πως πρέπει να πενθήσει; Είναι ένας νέος άνθρωπος. Επειδή έχω γνωρίσει τη μητέρα της, ήταν στο νοσοκομείο σε πολύ κακή κατάσταση και τα λίγα λόγια που της έλεγε ήταν “σε παρακαλώ φύγε από εδώ μέσα, δεν έχεις καμία δουλειά εδώ. Η δουλειά σου είναι εκεί έξω και να κάνεις αυτό που πραγματικά θες”.

Εγώ γενικά αγαπώ πάρα πολύ την οικογένειά μου, αλλά δεν είμαι και ο άνθρωπος που θα είναι κάθε μέρα όλη μέρα μαζί τους. Η μητέρα της Ιωάννας με έβαλε σε διαφορετικές σκέψεις για το πως πρέπει να είμαστε με την οικογένειά μας.

Πήγαμε στον Επιτάφιο, δεν καταλαβαίνω… Είναι ένας άνθρωπος που αυτή είναι η δουλειά του, τι να κάνουμε, αυτή είναι η δουλειά του. Είναι λογικό επειδή είναι η δουλειά της αυτή να έχει όλα τα σχόλια, είναι δεκτά όλα τα σχόλια αλλά δε μπαίνουμε πλέον σε καμία διαδικασία ούτε εγώ ούτε η Ιωάννα να ασχολούμαστε» είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και το συγκινητικό δέσιμο της Ιωάννας Τούνη με την μητέρα της, Τάνια

Οι τελευταίες μέρες για την Ιωάννα Τούνη είναι αρκετά δύσκολες καθώς τα ξημερώματα της Τρίτης 19/4 έχασε την αγαπημένη της μητέρα, Τάνια η οποία έχασε την μεγάλη μάχη με τον καρκίνο καθώς την τελευταία περίοδο είχε ταλαιπωρηθεί αρκετά με την κατάσταση της υγείας της.

Η γνωστή influencer μπορεί να είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media ωστόσο είχε επιλέξει συνειδητά τα οικογενειακά της να τα κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, η Ιωάννα Τούνη είχε "ανοίξει" την καρδιά της και είχε μιλήσει για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια αλλά και πως το βίωσε η ίδια σε μικρή ηλικία καθώς ο πατέρας της ήταν αδιάφορος απέναντί της με αποτέλεσμα η μητέρα της να έχει αποκτήσει και τους δυο ρόλους για να τα βγάλει πέρα.

Οι δυο τους ήταν αρκετά δεμένες καθώς σε παλιότερή της συνέντευξη έχει αναφέρει χαρακτηριστικά πως: «Η μαμά μου με έκανε στην ηλικία των 40 ετών, είναι από χωριό, οπότε η κατακραυγή για μία γυναίκα που αποφασίζει να φέρει στον κόσμο ένα παιδί, χωρίς να υπάρχει αρραβώνας και γάμος, είναι κάτι πολύ μεγάλο.

Εκείνη την εποχή, πραγματικά χρειαζόταν δύναμη για μία γυναίκα για να πει ότι θα μεγαλώσει μόνη της ένα παιδί. Είμαι πολύ υπερήφανη για τη μαμά μου, τις αξίες που μου έχει δώσει».

«Η μαμά μου είναι η πιο δυνατή, η πιο υποστηρικτική, η πιο καλή μαμά του κόσμου, δυστυχώς την βλέπω ελάχιστα και με μέτρα και προφυλάξεις λόγω του covid γιατί έχει καρκίνο και κάνει χημειοθεραπείες», είχε αποκαλύψει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ παράλληλα εξομολογηθεί: «Μαμά σε αγαπάω πολύ! Είσαι η καλύτερη μαμά του κόσμου. Βλέπει τα στόρι μου»

«Είμαι παιδί εκτός γάμου, ο πατέρας μου ήταν μια ζωή απών. Έχω δυο ετεροθαλή αδέλφια, από δυο διαφορετικές μαμάδες σε δυο διαφορετικές χώρες. Αλλά είμαι τυχερή γιατί έχω απίστευτα καλή μαμά! Και πάντα κάνει τα πάντα για εμένα… Ό,τι καλό υπάρχει σε εμένα σήμερα το οφείλω σε αυτήν», έχει πει η ίδια παλαιότερα για τη μαμά της.