Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (12/5) η Βασιλική Τρουφάκου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη νέα επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Ψέματα, στην οποία συμμετέχει, αποκαλύπτοντας όλη την αλήθεια για τη σχέση των δύο αδελφών, της Έλενας και της Κάτιας (δείτε εδώ το σούπερ αποκλειστικό μας για το τέλος του Ανδρέα).

Η Βασιλική Τρουφάκου για τα «Ψέματα»

«Είναι μια σειρά που οι χαρακτήρες συνδέονται πολύ βαθιά», επισήμανε σε πρώτο επίπεδο και συνέχισε: «Η Έλενα και η Κάτια είναι δεμένες αδερφές και η Κάτια λειτουργεί σαν καταλύτης σε σχέση με το κεντρικό συμβάν. Έχουν γίνει κάποιες επιλογές όχι και τόσο καλές από πλευρά της, οπότε η αλήθεια είναι ότι πράγματα θα φανερωθούν. Έχουν γίνει λάθη, έχουν ειπωθεί ψέματα αλλά δεν υπάρχει δόλος στη σχέση τους».

Έπειτα, πρόσθεσε: «Είχα σχέση με τον πρώην άντρα της Έλενας και αυτό μόλις ξυστεί θα γίνουν αποκαλύψεις».

«Νιώθω ότι αυτή τη γυναίκα, κάπου την έχω δει. Είναι αντιφατικό και πολύ ανθρώπινο. Είναι η στιγμή της ιστορίας αυτής να ειπωθεί και να δούμε ως κοινωνία τι κάνουμε», κατέληξε.

Τι θα δούμε σήμερα (12/5)

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (12/5) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Ψέματα μιας και η Έλενα συνεχίζει να προσπαθεί να καταλάβει τι συνέβη το προηγούμενο βράδυ, ενώ κανείς δεν πιστεύει πως όντως βιάστηκε από τον Ανδρέα.

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς (δείτε εδώ την τηλεθέαση που σημείωσε) παρακολουθήσαμε την Έλενα να δέχεται να βγει ένα ραντεβού με τον Ανδρέα, έναν χήρο καρδιοχειρουργό, ο οποίος τυχαίνει να είναι μπαμπάς ενός μαθητή της. Το ραντεβού αυτό σύντομα εξελίσσεται σε εφιάλτης καθώς η Έλενα ξυπνάει την επόμενη μέρα στο κρεβάτι της χωρίς το εσώρουχό της και χωρίς καμία μνήμη από το προηγούμενο βράδυ.

Αμέσως ξεκινάει ένα ping - pong αποκαλύψεων για τη βραδιά που πέρασαν μαζί η Έλενα και ο Ανδρέας, με την πρώτη να τον καταγγέλλει στην αστυνομία, χωρίς ωστόσο να έχει αρκετά στοιχεία ώστε να προφυλακιστεί. Ο Ανδρέας από τη μεριά του μοιάζει να είναι έκπληκτος με όσα ακούει μιας και σύμφωνα με τα λόγια του, ό, τι συνέβη μεταξύ τους ήταν συναινετικό.

Η Έλενα ζει έναν εφιάλτη καθώς φαίνεται ότι δεν μπορεί να στηρίξει με αποδεικτικά στοιχεία την καταγγελία εναντίον του Αντρέα και αισθάνεται ότι όλοι την αμφισβητούν, ακόμα και οι πιο δικοί της άνθρωποι.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Γιος του Μαθιού ο Νικηφόρος; - Η αποκάλυψη του Γιώργου Αμούτζα

Γη της Ελιάς: Δύσκολες στιγμές για την Ευτυχία - Η είδηση που την έχει σοκάρει