Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Τον Γιώργο Κόρομι τον γνωρίσαμε μέσα από τον τέταρτο κύκλο του Survivor, εκεί όπου καθήλωσε το γυναικείο κοινό τόσο μέσα από την εμφάνισή του αλλά και από τις αθλητικές του ικανότητες. Φυσικά εκείνη τη χρονιά είχε τραβήξει τα φώτα πάνω του και για τον τσακωμό του με τον Τριαντάφυλλο.

Μπορεί το όνομά του να μην είναι μέσα σε αυτά που έχουν ακουστεί για το Survivor All Star (δείτε εδώ ποιοι πρώην παίκτες συμφώνησαν), ωστόσο ο Γιώργος Κόρομι αποτελεί διαχρονικά ένα από τα πολύ αγαπημένα πρόσωπα του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Γιώργος Κόρομι 2 χρόνια μετά το Survivor

Μπορεί λοιπόν ο «Κόρο» όταν μπήκε στο Survivor να είχε ξυρισμένα μαλλιά και καθόλου μούσια, ωστόσο η εικόνα του έχει αλλάξει σημαντικά μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια. Συγκεκριμένα, όχι μόνο άφησε μούσια αλλά άφησε και τα μαλλιά του πολύ μακριά.

Γιώργος Κόρομι μούσια
Γιώργος Κόρομι πώς είναι σήμερα

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Κόρομι

Ο Γιώργος Κόρομι είναι 33 ετών. Το πλήρες όνομά του είναι Γιώργος – Μίκλο Κόρομι. Είναι γεννημένος στην Ουγγαρία και όπως αναφέρει στο Instagram του είναι «Born in Hungury, Made in Greece».

Μένει στην Αθήνα και έχει μεγαλώσει στις γειτονιές της. Έχει δικό του μαγαζί στο κέντρο της πόλης που λέγεται “Fontana”και είναι well being.

Το ύψος του είναι 1.82 Έχει δουλέψει ως μπάρμπαν σε πολύ γνωστό beach bar της Μυκόνου.

Ο Γιώργος Κόρομι έχει σπουδάσει γραφιστική και 3D Animation. Του αρέσει η περιπέτεια και είναι αρκετά δραστήριος καθώς αγαπά τις εξορμήσεις στη φύση και το ψαροντούφεκο. Όπως είχε πει πριν μπει στο Survivor αυτό είναι κάτι που θα τον βοηθούσε αρκετά μέσα στο παιχνίδι. Του αρέσει το ελεύθερο camping και με τους φίλους του, ψαρεύουν και μετά τρώνε από τα ψάρια που έπιασαν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

34 σελίδες το συμβόλαιο του Σάκη Κατσούλη στο Survivor All Star - Ο όρος που δεν έβαλε μέσα

Survivor All Star: Ήταν πιο δύσκολος και από τον Ντάνο - Ο κορυφαίος παίκτης που είπε το ναι στον Ατζούν Ιλιτζαλί