Από Ελένη Μήτση

Η Νεφέλη Κουρή είναι μια ταλαντούχα ηθοποιός, η οποία παραχώρησε συνέντευξη στο Πάμε Δανάη την Τετάρτη 26/10 μιλώντας τόσο για τη ζωή της όσο και για τη σειρά, που τη βλέπουμε στο Μαύρο ρόδο.

Είναι γνωστό, πως η ηθοποιός είναι πολύ καλά στα προσωπικά της, καθώς μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο έχουν μαζί μια 5χρονη κόρη. Η Νεφέλη παρ' όλο που έκανε μικρή κόρη σε συνδυασμό με το γεγονός, πως δείχνει αρκετά μικρή, αποκάλυψε το σχόλιο εκείνο, που την έχει κουράσει να το ακούει.

Οι δηλώσεις της Νεφέλης Κουρή για τα σχόλια που δέχεται

«Η εμφάνιση μου θεωρώ ότι και με παγιδεύει και με βοηθάει στους ρόλους, επειδή φαίνομαι μικρή, διστάζουν να μου δώσουν ρόλους μεγαλύτερης γυναίκας ή μαμάς. Και μου αρέσει που φαίνομαι μικρότερη από την ηλικία μου, άλλα και με κουράζει, γιατί κάθε μέρα ακούω το ίδιο πράγμα, “αποκλείεται να είναι δικό σου το παιδί”.

Θέλω να βάλω μία ταμπέλα που να λέει “έχω παιδί”. Στα 27 μου είχα ήδη ζήσει πολλά πράγματα και ήμουν έτοιμη να κάνω παιδί, είχα φτάσει σε ένα όριο, ήθελα να κάνω κάτι για μένα, γνώρισα το Γιώργο και έγιναν όλα μαγικά».

Όσα δεν ξέρουμε για την Αλεξία από το Μαύρο ρόδο

Η ηθοποιός αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στο Mαύρο ρόδο, κάνοντας την Αλεξία την αδερφή του Πέτρου, που θα δούμε να ερωτεύεται τη μοναχή Ελισάβετ. Η ζωή της φυσικά και δεν έχει καμία σχέση με την ηρωίδα, που υποδύεται καθώς είναι παντρεμένη και έχει φέρει στη ζωή ένα παιδάκι.

Η Νεφέλη Κουρή γεννήθηκε το 1989 και είναι 33 ετών. Ήταν η προτελευταία από τις κόρες μίας μεσοαστικής πολύτεκνης οικογένειας και μεγάλωσε στα βόρεια προάστια της Αθήνας. Τελειώνοντας το σχολείο, άρχισε να σπουδάζει Ψυχολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρόλα αυτά, η αγάπη της για τις Τέχνες την ώθησε να δώσει σε πολλές σχολές, καταλήγοντας στο Ωδείο Αθηνών. Ως ηθοποιός, έχει συμμετάσχει σε τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο.

Νεφέλη Κουρή

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο ρόδο spoiler: Βόμβα - Τα νέα κοινά σχέδια της Πολυξένης και του Θέμη

Μαύρο Ρόδο αποκλειστικό: Σοκ! Ο Βίκος είναι ο χαμένος γιός της Ηγουμένης Φιλαρέτης