Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά την σαρωτική πρεμιέρα της σειράς Αυτή η Νύχτα μένει το βράδυ της Δευτέρας 10/10, το πρωί της Τρίτης 11/10 στην εκπομπή Happy Day, βρέθηκε η λαμπερή πρωταγωνίστρια Ηλιάνα Μαυρομάτη, και έδωσε μία άκρως εξομολογητική και αποκαλυπτική συνέντευξη για όλα!

Η ηθοποιός μίλησε για το πως εξέλαβε την επιτυχία του πρώτου επεισοδίου, για το πως πήρε τον ρόλο για την σειρά, αλλά και για την ηρωίδα της, τη Ζέτα, που από την κοσμική ζωή και την καλή κοινωνία, βρέθηκε στα άδυτα της νύχτας, αλλά και να τραγουδά στα μπουζούκια.

Η εξομολόγηση της Ηλιάνας Μαυρομάτη για την σειρά

«Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει ακριβώς τι έχει συμβεί, περίμενα να δω αντιδράσεις από τον κόσμο, από τους δικούς μου, και η αλήθεια είναι ότι μέσα στον ρυθμό της δουλειάς, τον τόσο εντατικό, δεν έχω προλάβει να καταλάβω πολλά πράγματα! Δέχτηκε μηνύματα (μετά την πρεμιέρα) και πολύ θετικά όλα, πολύ ενθαρρυντικά...

Η Ζέτα είναι ένα κορίτσι που δεν ανήκει σε αυτό τον κόσμο, έχει τελείως διαφορετικό backroun, έρχεται από μία μικροαστική οικογένεια, η μουσική της παιδεία είναι διαφορετική, ξεκίνησε να τραγουδάει σε μπουάτ, και μέσα από μία ερωτική σχέση της βρέθηκε να τραγουδάει στα μπουζούκια. Έμπλεξε, και έχει βρεθεί στο Αγρίνιο για να διεκδικήσει ξανά την ζωή της...» είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Όσα είχε αναφέρει για την συνεργασία της με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Το πρωί της Πέμπτης 6/10 στην εκπομπή Happy Day, μίλησε τόσο για τον ρόλο της στην σειρά ως Ζέτα, όσο και για την συνεργασία της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

«Νιώθω τυχερή που βρίσκομαι με αυτούς τους συνεργάτες σε αυτό το κανάλι. Ο ρόλος μου είναι η Ζέτα, μια τραγουδίστρια που προσπαθεί να βρει έναν δικό της τόπο. Δεν έχω δυσκολευτεί με το να τραγουδάω στη σειρά, στη σκηνή το τραγούδι ντουμπλάρεται. Η συνεργασία μου με τον Βασίλη Μπισμπίκη είναι υπέροχη, πρώτη φορά δουλεύουμε μαζί. Είχα μια τάση να αποφεύγω την τηλεόραση. Δεν ένιωθα έτοιμη με τους ρυθμούς της», είπε αρχικά και συνέχισε...

«Με είχε τρομάξει το κομμάτι της δημοσιότητας μέσω της μητέρας μου, Λίλας Καφαντάρη. Όταν βγαίναμε έξω με τη μητέρα μου μας μιλούσε ο κόσμος. Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί. Έχω άγχος και δεν το εκδηλώνω. Πάθαινα κρίσεις πανικού πιο παλιά λόγω άγχους. Με βοήθησε η ψυχανάλυση να αντιμετωπίσω το άγχος μου. Κάνω πολλά χρόνια».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αυτή η Νύχτα Μένει: Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή για το βαρύ ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη

Αυτή η νύχτα μένει: «Άμα μια γυναίκα λέει όχι...» - Ο Στρατής καταδίκασε την παρενόχληση της Ζέτας από τον Θανάση