Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η σειρά «Αυτή η Νύχτα Μένει», έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας 10/10 (δείτε εδώ την τηλεθέαση που σημείωσε). Ένα από τα πρόσωπα που είδαμε και απασχόλησαν στο πρώτο επεισόδιο ήταν και η Μαρίνα, η σύζυγος του Χρήστου (Γιάννης Στάνκογλου) που έχει φύγει από τη ζωή.

Η ζωή του Χρήστου αλλάζει όταν συνειδητοποιεί πως η γυναίκα του, την οποία υποδύεται με μεγάλη επιτυχία η Ελένη Ρουσσινού, όλα αυτά τα χρόνια ήταν ερωτευμένη με τον Στρατή (Βασίλης Μπισμπίκης), τον ιδιοκτήτη του μπουζουξίδικου της περιοχής.

Ποια είναι λοιπόν η Ελένη Ρουσσινού του Αυτή η Νύχτα Μένει

Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Αθήνα, η Ελένη Ρουσσινού είναι 47 ετών και μέχρι στιγμής έχει διαγράψει μία εξαιρετική πορεία στον χώρο της υποκριτικής.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η ίδια είχε αποκαλύψει πως έγινε ηθοποιός γιατί της άρεσε να διαβάζει και να βουτά μέσα στα θεατρικά κείμενα, αλλά και πως στη μέχρι σήμερα πορεία της εκείνο που έχει μετρήσει δεν είναι η αναγνωρισιμότητα, τα λεφτά ή η φήμη, αλλά η παρουσία σημαντικών σκηνοθετών στο βιογραφικό της.

Ελένη Ρουσσινού βιογραφικό

Μάλιστα, φαίνεται πως τα έχει καταφέρει, αφού συνεργάστηκε με την Ρούλα Πατεράκη, τον Λευτέρη Βογιατζή, τον Παντελή Βούλγαρη (στις «Νύφες») και την Κάρμεν Ρουγγέρη.

Με τα κρυστάλλινα γκρι μάτια της εντυπωσίασε στην ταινία «Miss Violence» του Αβρανά, για την οποία πήρε τις καλύτερες κριτικές. Το «Variety» μάλιστα επεσήμανε στην κριτική της ταινίας πως σε ορισμένα πλάνα η Ελληνίδα ηθοποιός θυμίζει κάτι από Αντζελίνα Τζολί.

Ο ρόλος της στην σειρά του ALPHA βέβαια είναι πολύ διαφορετικός και μέσα στα επόμενα επεισόδια θα μπορέσουμε να γνωρίσουμε καλύτερα τη γυναίκα που άλλαξε τη ζωή του Χρήστου και του Στρατή, που ερωτεύτηκε βαθιά και πλήγωσε τους δύο άντρες.

Ελένη Ρουσσινού Αυτή η Νύχτα Μένει

Μάλιστα, αυτή θα είναι και η αφορμή για το «κυνηγητό» που θα στήσει ο Χρήστος εναντίον του Στρατή και του μαγαζιού του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Ηλιάνας Μαυρομάτη μετά την επιτυχία της πρεμιέρας του Αυτή η Νύχτα μένει

Αυτή η Νύχτα Μένει: Πρεμιέρα για τη νέα σειρά του ALPHA (10/10) - Τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε