Από Ελένη Μήτση

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής είναι ένας πολύ σημαντικός Έλληνας ηθοποιός, ο οποίος έχει χαράξει μια σημαντική καριέρα στο χώρο με τη συμμετοχή του σε σειρές αλλά και θεατρικές παραστάσεις.

Αναλαμβάνει πάντα ρόλους, που τον γοητεύουν και έτσι πήρε τη μεγάλη απόφαση να πει το ναι σε μια πολύ μεγάλη παραγωγή του Alpha, τον Σασμό (δείτε εδώ τον ήρωα, που θα υποδυθεί). Για τα επαγγελματικά του ξέρουμε αρκετά πράγματα, αλλά για την προσωπική του ζωή λιγότερα.

Η σύζυγος του Δημήτρη Αλεξανδρή

Ο Αλεξανδρής είναι παντρεμένος με τη σύζυγο του Νατάσσα, με την οποία είναι μαζί από το σχολείο, μετρούν 33 χρόνια κοινής πορείας αλλά και 24 χρόνια γάμου. Έχουν φτιάξει μια όμορφη οικογένεια, αποτελούμενη από έναν γιο και μια κόρη.

Δημήτρης Αλεξανδρής - Γυναίκα

Λίγα λόγια για τη ζωή του ηθοποιού

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής (πραγματικό όνομα: Δημήτριος Πουρσανίδης, γενν. Πειραιάς,1970-) είναι Έλληνας ηθοποιός, απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Βεάκη. Έγινε ιδιαίτερα γνωστός μέσα από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην τηλεοπτική σειρά του Mega Channel «Λόγω τιμής» τη σεζόν 1996-1997. Η σειρά γνώρισε τεράστια επιτυχία και έχει προβληθεί σε επανάληψη αρκετές φορές μέχρι σήμερα.

To 1995 κερδίζει το βραβείο Α' Ανδρικού ρόλου στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης για τον ρόλο του στη ταινία "Με μια κραυγή". Το 1996 κερδίζει το βραβείο Α' Ανδρικού ρόλου στα Κρατικό Βραβεία Κινηματογράφου . To 1999 κερδίζει το βραβείο Α' Ανδρικού ρόλου στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης για τον ρόλο του στη ταινία "Το καναρινί ποδήλατο".

Δημήτρης Αλεξανδρής

Το 2000 κερδίζει το Βραβείο Α' Ανδρικού ρόλου στο Διεθνές φεστιβάλ Χαιντεραμπάτ. Το 2013 του απονεμήθηκε το Βραβείο Μάνος Κατράκης για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην παράσταση "Κράμερ εναντίον Κράμερ".

Έχει διακριθεί ακόμη σε πολλές ακόμη ταινίες και παραστάσεις. Έχει δύο μικρότερους αδελφούς, τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Ηλία Πουρσανίδη και τον ηθοποιό Νίκο Πουρσανίδη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός Spoiler: Ο Μανόλης εγκαταλείπει το χωριό - Σε αγωνία η οικογένειά του

Σασμός: Στα μαχαίρια ο Φραγκιαδάκης με τον Παύλο Βρουλάκη - Ένα πρόσωπο έρχεται στο χωριό και θα ταράξει τις ισορροπίες