Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η γνωριμία της Σοφίας Χατζηπαντελή με το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό έγινε το καλοκαίρι που πέρασε, όταν ανακοινώθηκε πως το διεθνούς φήμης μοντέλο θα βρίσκεται ως guest στην κριτική επιτροπή του GNTM 5 για τη φάση των οντισιόν.

Τόσο η εμφάνισή της όσο και ο έντονος χαρακτήρας της, την έφεραν πολύ γρήγορα στο επίκεντρο, ενώ δεν έλειψαν και οι κακές κριτικές απέναντι στο πρόσωπό της. Η ίδια βέβαια δεν έδωσε καμία σημασία και συνέχισε να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα.

Αυτό που λίγοι γνωρίζουν ωστόσο είναι πως η Σοφία Χατζηπαντελή, έχει δεχθεί αντίστοιχο «πόλεμο» και στο εξωτερικό για την εμφάνισή της και συγκεκριμένα για το χαρακτηριστικό ενωμένο φρύδι της που την έχει καταστήσει ως ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα της γενιάς της.

Σοφία Χατζηπαντελή απειλές
Σοφία Χατζηπαντελή απειλές

Οι απειλές που δεχόταν η Σοφία Χατζηπαντελή

Η ίδια είχε θίξει πριν από μερικά χρόνια το θέμα των αρνητικών κριτικών που δέχεται μέσα από το γνωστή βρετανική εκπομπή «Good Morning Britain», εκεί όπου είχε αποκαλύψει για πρώτη φορά πως οι αρνητικές κριτικές που δέχεται φτάνουν σε σημείο να απειλήσουν τη ζωή της.

«Δέχομαι πολλές απειλές για τη ζωή μου και καλά για αστείο, αλλά νομίζω αυτό δεν είναι καθόλου αστείο. Σίγουρα δέχομαι πολλές αρνητικές αντιδράσεις για την εμφάνισή μου. Δεν πρόκιεται να κάτσω και να σας πω πως πολλές από αυτές είναι θετικές γιατί αυτό δεν είναι ο λόγος που μιλάω. Οι περισσότερες αντιδράσεις που δέχομαι είναι αρνητικές.

Είναι αηδιαστικό αλλά κάθομαι και σκέφτομαι πως κάποιος, κάπου έχει μάθει να σκέφτεται πως η εμφάνισή μου είναι μη αποδεκτή, και αυτό τον οδηγεί στο σημείο να απειλήσει τη ζωή μου», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά, σοκάροντας το κοινό.

H ίδια προσπάθησε να αφήσει πίσω της αυτή τη μαύρη σελίδα στη ζωή της και έτσι με σκληρή δουλειά και επιμονή κατάφερε να θριαμβεύσει στον χώρο της μόδας.

Πηγή:

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: Η πρώτη αντίδραση της Χατζηπαντελή για το ειρωνικό σχόλιο στην Μαίρη Βιτίναρος - «Δεν την κοροϊδεύω!»

«Έριξε μαύρη πέτρα» - Η απάντηση για την επιστροφή της Σοφίας Χατζηπαντελή στο GNTM 5 που τα ανατρέπει όλα