Από Ελένη Μήτση

Τις καλύτερες κριτικές βλέπουμε να έχει αποσπάσει πριν καλά καλά βγει στον αέρα η νέα σειρά του Mega ''Μαύρο ρόδο'' και αυτό επιβεβαιώθηκε από υποκριτικής πλευράς από τα νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας.

Το καστ απαρτίζεται από πολύ έμπειρους ηθοποιούς αλλά και από νέα παιδιά, που έχουν συγκριτικά μικρότερη παρουσία στο χώρο της ηθοποιίας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Ευθαλία Παπακώστα, η ετεροθαλής αδερφή Όλγα της πρωταγωνίστριας Ελισάβετ.

Η Ευθαλία γεννήθηκε στην Αμερική και σε ηλικία τριών ετών ήρθε στην Ελλάδα. Είναι ηθοποιός, σπούδασε υποκριτική και σκηνοθεσία με υποτροφία στο Bard College της Νέας Υόρκης και πέρυσι την είδαμε στο συγκλονιστικό ρόλο της Κλαίρης στο Σασμό. Στις σπουδές της, θήτευσε κοντά στους Ντάνιελ Φις, Τομπίας Μάλερ και Τζόαν Ακαλαΐτις, Πρώτη της δουλειά ήταν το «Kostyas Room», μια διασκευή βασισμένη στον «Γλάρο» του Τσέχωφ, το οποίο παρουσιάστηκε σε βιομηχανικό χώρο του Μανχάταν.

Στις 20 Νοεμβρίου του 2015 πραγματοποίησε το σκηνοθετικό της ντεμπούτο στην Ελλάδα με το νέο, άπαιχτο, έργο του Alexander Wright «Άνιμαλς».

Όσα θέλουμε να ξέρουμε για την πρωταγωνίστρια του Μαύρου ρόδου Ευθαλία Παπακώστα

Δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Ορφέας & Ευριδίκη (2017), Άνιμαλς (2015), Eroica (2018), Ρόζμαρι (2021). Στον κινηματογράφο επίσης συμμετείχε στην ταινία PARI (2020). Στην τηλεόραση συμμετείχε στη σειρά Σασμός (2021).

Ευαθαλία Παπαθωμά

Οι πραγματικές σχέσεις του Μιχαήλ Ταμπακάκη και της Φωτεινής Παπαθεοδώρου από το Μαύρο ρόδο

To Μαύρο Ρόδο έκανε πρεμιέρα το βράδυ τη Δευτέρας (3/10) και οι πρώτες αντιδράσεις του κοινού ήταν αποθεωτικές (δείτε εδώ τα σχόλια του Twitter). Το πρωταγωνιστικό ζευγάρι, Μιχαήλ Ταμπακάκης και Φωτεινή Παπαθεοδώρου, είχε την πρώτη κοινή του σκηνή και η χημεία που υπάρχει ανάμεσά τους είναι έκδηλη.

Μπορεί λοιπόν on camera οι δυο τους να «δένουν» πάρα πολύ, ωστόσο το κοινό απορεί για το πώς δένουν αυτοί οι δύο άνθρωποι όταν σβήνουν οι κάμερες.

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, το πρωί της Δευτέρας (3/10) μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τη νεαρή πρωταγωνίστρια. Όλοι οι άνθρωποι της παραγωγής έχουν να λένε πως το πρωταγωνιστικό ζευγάρι έχει άριστες σχέσεις και πως από την πρώτη στιγμή κατάφεραν να δέσουν μεταξύ τους.

«Ίσως αυτές οι ιστορίες σαγηνεύουν το κοινό γιατί έχουν κάτι ρομαντικό που έχουμε χάσει εμείς. Αυτός είναι ένας έρωτας που θα μπορούσε να υπάρξει. Είναι μία πολυπρόσωπη σειρά, έχει πολλές ιστορίες.

Με τον ήρωά μου ταυτίζομαι στο ότι βάζει στόχους και θέλει να τους πετύχει και ερωτεύεται πολύ. Αυτό είναι κοινό μας στοιχείο, κι εγώ ερωτεύομαι πολύ.

Με τη Φωτεινή Παπαθεοδώρου περνάμε πολύ ωραία, έχουμε πολύ ωραία επικοινωνία και νομίζω ταιριάζουμε πολύ στον τρόπο με τον οποίο δουλεύουμε», είπε χαρακτηριστικά ο νεαρός πρωταγωνιστής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο: «Μιλήστε μου για ηθοποιάρες» - Πανικός στο Twitter για την πρεμιέρα, δεν ήξεραν ποιον να πρωτοσχολιάσουν

Μαύρο Ρόδο: Μία ορκισμένη μοναχή πέφτει στα δίχτυα ενός επιπόλαιου αγοριού - Ένας προς έναν οι χαρακτήρες της σειράς πριν την πρεμιέρα