Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μετά την άκρως επιτυχημένη συμμετοχή της στις Άγριες Μέλισσες ως «Μυρσίνη Σεβαστού», η Κατερίνα Διδασκάλου πέρασε σε έναν τελείως διαφορετικό ρόλο στη νέα σειρά του Mega, «Μαύρο Ρόδο», αυτόν της Ηγουμένης Φιλαρέτης, μίας γλυκιάς καλόγριας που έχει υπό την προστασία της τη νεαρή Ελισάβετ.

Η σοφή γερόντισσα, με μία στοργική αγκαλιά για όλες τις μοναχές και για όσες πιστές αποζητούν τη συμβουλή της. Αυστηρή με τους κανόνες του μοναστηριού αλλά και με τη διαφύλαξη της ακίνητης περιουσίας του. Γαλούχησε την Ελισάβετ με τις αξίες του μοναχισμού και της εμφύσησε την αγάπη για τον Χριστό. Θα δώσει σκληρή και επίμονη μάχη για να την κρατήσει στο μοναστήρι.

Το Μαύρο Ρόδο έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας (3/10) και το κοινό ενθουσιάστηκε (δείτε εδώ τι τηλεθέαση σημείωσε), ενώ συγκεκριμένα η Κατερίνα Διδασκάλου αποθεώθηκε στο Twitter.

Κατερίνα Διδασκάλου Μαύρο Ρόδο

Οι γάμοι της Κατερίνας Διδασκάλου από το Μαύρο Ρόδο

Όπως η πορεία της στον χώρο της υποκριτικής έτσι και η πορεία της στην προσωπική της ζωή είναι γεμάτη ευτυχισμένες στιγμές. Η Κατερίνα Διδασκάλου γεννήθηκε στις 29 Δεκεμβρίου του 1960 στην Αθήνα, αλλά μεγάλωσε σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, ακολουθώντας τον πατέρας της, ο οποίος υπήρξε ανώτερος δικαστικός.

Ανάμεσα στις πόλεις που έζησε η Κατερίνα Διδασκάλου ήταν και η Νέα Υόρκη. Η ηθοποιός έμεινε στις ΗΠΑ για 10 χρόνια ενώ παντρεύτηκε τον συγγραφέα Γιώργο Βέη, με τον οποίο απέκτησε δύο υπέροχες κόρες.

Γιώργος Βέης Κατερίνα Διδασκάλου

Οι σχέσεις της με τις κόρες της είναι υπέροχες, ενώ ο φακός τις έχει «συλλάβει» πολλές φορές να κάνουν μαζί βόλτες στο κέντρο της Αθήνας.

Κατερίνα Διδασκάλου κόρη

Λίγα χρόνια αργότερα, η Κατερίνα Διδασκάλου πήρε διαζύγιο από τον Γιώργο Βέη και επέστρεψε στην Ελλάδα όπου γνώρισε τον νυν σύζυγό της. Οι δυο τους παντρεύτηκαν και απέκτησαν μαζί έναν γιό, το μοναδικό αγόρι της οικογένειας.

«Είμαι ερωτευμένη. Ερωτευμένη με τη ζωή πρώτα που μου έχει φέρει έναν άνθρωπο με τον οποίο νιώθω τόσο καλά», είχε εξομολογηθεί η ίδια στο Πάμε Δανάη για τον αγαπημένο της.

Όσο για τα παιδιά της, είχε πει: «Κατά κάποιον τρόπο, τα παιδιά μου με έσωσαν. Με όλες τις έννοιες. Με γείωσαν και κατάλαβα την πραγματική διάσταση των πραγμάτων. Οι κόρες μου στην εφηβεία με είδαν ανταγωνιστικά.

Η Μαρκέλλα γύρισε και μου είπε "ποια νομίζεις ότι είσαι; Επειδή σου στέλνουν λουλούδια;". Όταν η κόρη μου μού είπε πως ο συμμαθητής της ήθελε να με παντρευτεί, το αντέστρεψα και της είπα "τι να με κάνει εμένα τη γριά; Εσένα θέλει". Στον γιο μου έλεγα πάντα να φέρεται στα κορίτσια, όπως θα ήθελε εκείνος να φέρονται τα αγόρια στις αδερφές του».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο: Η ηλικία, η καταγωγή και η σύντροφος του πρωταγωνιστή, Μιχαήλ Ταμπακάκη

Το συζητάνε όλοι στην παραγωγή του Μαύρου Ρόδου - Οι πραγματικές σχέσεις του Μιχαήλ Ταμπακάκη και της Φωτεινής Παπαθεοδώρου