Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ήταν μεσημέρι Κυριακής (25/9) όταν ο ΑΝΤ1 με μία λιτή ανακοίνωσή του έκανε και επίσημα γνωστό πως η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί οριστικά από την ομάδα του Πρωινού καθώς υπήρξαν διαφωνίες με ορισμένους συνεργάτες της.

Η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε το κοινό μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας είπε το δικό του αντίο στη συμπαρουσιάστριά του μέσα σε λίγα λεπτά.

«Όπως γνωρίζετε, φαντάζομαι το μάθατε το σαββατοκύριακο, η Δούκισσα Νομικού δεν θα συνεχίσει στην εκπομπή. Αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Εγώ θέλω πραγματικά αν την ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τη μικρή αυτή συνεργασία που είχαμε και ειλικρινά να της ευχηθώ τα καλύτερα από εδώ και πέρα, ότι και να κάνει να το χαρεί και να περάσει πάρα πολύ καλά. Απ’ ότι διαβάσαμε θα είναι στον ΑΝΤ1, οπότε καλή επιτυχία σε ότι κάνει από εδώ και πέρα, το αξίζει.

Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω τον ΑΝΤ1 γιατί εμπράκτως στηρίζει πάρα πολύ και αυτή την ομάδα και αυτή την εκπομπή. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους βγάλουμε ασπροπρόσωπους», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Τι κάνει η Δούκισσα Νομικού μία εβδομάδα μετά την αποχώρησή της από το Πρωινό

Μπορεί τις πρώτες μέρες να έμεινε μακριά από τα social media, ωστόσο η Δούκισσα Νομικού επέστρεψε δριμύτερη και μάλιστα πριν από λίγες ώρες, ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους με ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως βρίσκεται για δουλειά στο Παρίσι.

Το πρώτο όχι που είπε στον ΑΝΤ1

Παρ' ότι αποχώρησε από το Πρωινό συνεχίζει να φέρνει τα πάνω κάτω στον σταθμό του Αμαρουσίου. Ο ΑΝΤ1 στην ανακοίνωση του έγραψε χαρακτηριστικά πως η Δούκισσα Νομικού παραμένει ένα αγαπητό μέλος του σταθμού αλλά... ξέρετε πόσο εύκολα μπορεί να αλλάξει αυτό; Και η Δούκισσα φαίνεται πως κάνει προσπάθεια για να το πετύχει...

Η αλήθεια είναι πως έχει όνομα, έχει παρελθόν, έχει εμπειρία άρα έχει και το δικαίωμα να διεκδικήσει και να πει τα όχι της. Όπως τόσο απλά αποφάσισε να φύγει από το Πρωινό, όντας μόνο 20 ημέρες στον αέρα, έτσι πολύ απλά, όπως μαθαίνουμε εδώ στο tv-24.gr είπε "όχι" σε αντιπρόταση που της έκανε ο σταθμός.

Σας το είχαμε γράψει πως ο σταθμός σκέφτεται να αξιοποιήσει το συμβόλαιο της παρουσιάστριας στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου που οκ, την λες και άδεια αλλά είχανε υπολογίσει χωρίς τον ξενοδόχο. Καλά τα σκέφτηκαν οι ιθύνοντες και έφτιαξαν το πλάνο τους αλλά όταν ρώτησαν την παρουσιάστρια η απάντηση που πήραν δεν ήταν αυτή που περίμεναν.

Το όχι ήρθε ουρανοκατέβατο. Η Δούκισσα αρνείται να μπει στην ζώνη του Σαββατοκύριακου αφού αυτές οι ημέρες είναι ιερές για εκείνη και αφιερωμένες στην οικογένειά της. Ωστόσο, έχει κάποια εμπορικά πάνω της που έχει ήδη πληρωθεί τόσο ο σταθμός όσο κι εκείνη για να τα φέρει εις πέρας και πρέπει κάπου να τοποθετηθούν, άρα μέση λύση θα βρεθεί. Απ' ότι καταλαβαίνουμε όμως δεν θα περιέχει τα Σαββατοκύριακα.

Γενικά τα meetings δίνουν και παίρνουν στον ΑΝΤ1. Έγινε εχθές κι ένα με τον Λιάγκα και πάρθηκε απόφαση για το ποια θα βάλουν στο πλευρό του αφού έφυγε η Δούκισσα (δείτε εδώ).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

"Αν δεν της άρεσε τι να κάνουμε;" - Η Λίτσα Πατέρα σπάει πρώτη φορά την σιωπή της για την Δούκισσα Νομικού

Μελαχρινή και κούκλα: Αυτή είναι τελικά η αντικαταστάτρια της Δούκισσας Νομικού στο Πρωινό