Από Ελένη Μήτση

Τα ''Μαύρα μεσάνυχτα'' θα έλεγε κανείς, πως μέχρι και σήμερα είναι ένα από τα πιο πετυχημένα σίριαλ του Mega με τους ηθοποιούς και το σενάριο να βάζουν ακόμα και στις επαναλήψεις φωτιά στην τηλεθέαση.

Ένας ρόλος που κανείς δεν ξεχνάει από το σίριαλ είναι σίγουρα η Πένυ Κουτρουμπά, η κόρη του Θράσου, η οποία βίωνε μια πολύ έντονη εφηβεία ως emo κορίτσι.

Σήμερα, η Γιουλίκα Σκαφιδά έχει κλείσει τα 40 εξακολουθεί να ασχολείται ενεργά με το θέατρο, αλλά δεν θυμίζει σε τίποτα την κοπέλα, που υποδυόταν στη σειρά (δείτε εδώ τον λόγο που πρόσφατα την οδήγησε στο αυτόφωρο).

Δείτε πως είναι σήμερα η Πένυ Κουτρουμπά από τη σειρά ''Μαύρα μεσάνυχτα''

View this post on Instagram

A post shared by Youlika Skafida (@youlika.skafida)

Η αποκάλυψη της ηθοποιού για τις αισθητικές επεμβάσεις

Η Γιούλικα Σκαφιδά μίλησε στο περιοδικό "Εγώ" και αποκάλυψε πως έχει πειράξει το πρόσωπο της, λίγο καιρό μετά την αλλαγή στην εμφάνισή της αν και δεν υποστηρίζει αποκλειστικά αυτού του είδους τις επεμβάσεις.

Η ηθοποιός επιβεβαίωσε, λοιπόν, πως έχει παρέμβει στο πρόσωπό της, ύστερα από επισκέψεις που έχει κάνει σε δερματολόγο, προσθέτει, όμως, ότι το αποτέλεσμα και η αλλαγή δεν ήθελε να είναι ακραία, καθώς δεν είναι κάτι που την χαρακτηρίζει και δεν θα ήθελε να αλλοιωθεί ουσιαστικά η εμφάνιση της. Δεν είναι αντίθετη με τις πλαστικές επεμβάσεις και αντίστοιχες παρεμβάσεις, αλλά δεν είναι και κάτι που επικροτεί.

Συγκεκριμένα αναφέρει: "Πήγαινα σε μία δερματολόγο και έχω κάνει κάποιες παρεμβάσεις στο πρόσωπό μου, αλλά όχι ακραίες. Ίσα ίσα να φαίνεται πιο φρέσκο το πρόσωπό μου ή να μην έχω πανάδες. Δεν είμαι ούτε υπέρ ούτε κατά, αλλά κάπου στη μέση. Δεν θα μπορούσα να παραποιήσω τα χαρακτηριστικά του προσώπου μου".

Γιούλικα Σκαφιδά

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ήταν ο μικρός φίλος της Στέλλας - Ολόκληρος άντρας χωρίς ξανθά μαλλιά ο Μιλτιάδης από το ''Είσαι το ταίρι μου'''

Χώρισε με τον Νίκο και ζει τη ζωή της - Πού βρίσκεται και τι κάνει σήμερα η Ευδοκία Τσαγκλή του Big Brother