Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Την Ευδοκία Τσαγκλή τη γνωρίσαμε μέσα από τον δεύτερο κύκλο του Big Brother στο ΣΚΑΪ, εκεί όπου κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό αλλά βρέθηκε στη δεύτερη θέση πίσω από τον Νίκο Τακλή, με τον οποίο διατηρούσε και σχέση.

Ήταν χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της σεζόν μιας και αρκετές φορές ήρθε σε αντιπαράθεση με πολλούς συμπαίκτες της, ενώ ήταν υποψήφια προς αποχώρηση σχεδόν κάθε εβδομάδα. Τελικά το κοινό την αγάπησε και έτσι έφτασε στον τελικό. Μάλιστα, ο Νίκος της υποσχέθηκε πως αν κερδίσει θα της δώσει το μισό έπαθλο.

Ο χωρισμός με τον Νίκο και η ζωή της Ευδοκίας μετά το Big Brother

Η ίδια πριν από λίγο καιρό, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή Love it είχε αποκαλύψει πως εκείνη και ο Νίκος έχουν αποφασίσει να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ενώ τόνισε πως ο Νίκος δεν της έδωσε ποτέ το μισό έπαθλο όπως είχε αρχικά υποσχεθεί.

«Ενώ στο Big Brother είχα πολλή ενέργεια, όταν βγήκα πέρασα αρκετά δύσκολα. Κρατάω επαφή μόνο με τη Μαίρη. Με τον Νίκο το προσπαθήσαμε, αλλά από τον Μάρτιο δεν είμαστε μαζί. Ήταν κοινή απόφαση να χωρίσουμε. Μας έκανε πιο δυστυχισμένους το να είμαστε μαζί, οπότε αποφασίσαμε να τραβήξουμε χωριστούς δρόμους.

Πληγώνεσαι σε έναν χωρισμό όταν έχεις συναισθήματα, αλλά πλέον δεν αφήνω τον εαυτό μου να πέσει για πολύ. Μέχρι στιγμής ο Νίκος δεν μου έχει δώσει μερίδιο από το έπαθλο, όπως είχε πει», είχε πει χαρακτηριστικά η Ευδοκία για τον χωρισμό τους.

Μπορεί ο Νίκος να γύρισε στο χωριό του και να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο η Ευδοκία συνέχισε τη ζωή του ακριβώς εκεί που την άφησε. Η ίδια είναι εξαιρετικά ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ανεβάζει πολύ συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Ευδοκία Τσαγκλή Big Brother
Ευδοκία Τσαγκλή πώς είναι σήμερα

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τους "τρέλανε" όλους με την ατάκα της για την Βασίλισσα Ελισάβετ - Έχει φροντίσει να μείνει αξέχαστη η Σοφία Δανέζη του Big Brother

Πέρασαν λίγοι μήνες και έγινε κούκλος - Εντελώς αλλαγμένος ο Παναγιώτης Πέτσας του Big Brother