Από Στέλλα Μούτσιου

Στις 12:00 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη, την Πέμπτη 22/9, και εκεί βρέθηκαν πολλά γνωστά πρόσωπα της ελληνικής σόουμπιζ για να την τιμήσουν με την παρουσία τους, αλλά και για να την αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά. Πολλοί, μάλιστα, από αυτούς δεν μπορούσαν καν να μιλήσουν για το δυσάρεστο αυτό γεγονός, όπως για παράδειγμα ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Την παράσταση, παρόλα αυτά, έκλεψε η Αλίκη Κατσαβού, διότι στο πλευρό της είχε τον γιο του Κώστα Βουτσά, Φοίβπ, τον οποίο είχε βαφτίσει η σπουδαία ηθοποιός. Ο ίδιος έφτασε στο Κοιμητήριο κρατώντας κόκκινα τριαντάφυλλο στα χέρια του, ενώ φορούσε και κοστούμι με γραβάτα, ώστε να ταιράζει στην σοβαρότητα της κατάστασης.

Η μητέρα του από την άλλη πλευρά, ήταν ντυμένη στα μαύρα, από πάνω μέχρι κάτω, και ήταν πολύ απαλά βαμμένη, ενώ είχε αφήσει και τα μαλλιά της λυτά να πέφτουν στους ώμους της.

Η Αλίκη Κατσαβού και ο Φοίβος Βουτσάς στην κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη

Αλίκη Κατσαβού Φοίβος Βουτσάς

Η πρώτη ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού για τον θάνατο της ηθοποιού

Η κορυφαία Μάρθα Καραγιάννη έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Κυριακής (19/9). Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο καλός της φίλος, Δημήτρης Σούρας, ο οποίος ήταν και αυτός που κατάφερε να μιλήσει μαζί της στο τηλέφωνο λίγο πριν πεθάνει (δείτε εδώ πώς περιέγραψε την τελευταία τους συνομιλία).

Η Αλίκη Κατσαβού ήταν εξαιρετικά δεμένη με την Μάρθα Καραγιάννη, μιας και ήταν αυτή που βάφτισε τον γιό της με τον Κώστα Βουτσά, Φοίβο.

Κάπως έτσι, η Αλίκη Κατσαβού θέλησε να αποχαιρετήσει την αγαπημένη Μάρθα Καραγιάννη με μία πολύ συγκινητική φωτογραφία από τα βαφτίσια του γιού της, χωρίς ωστόσο να τη συνοδεύσει με κάποια λόγια.

Καραγιάννη Κατσαβού

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!» - Ανείπωτη θλίψη για την Αλίκη Κατσαβού

Έκλαιγαν σπαρακτικά πάνω από το φέρετρό της Δούμα, Σαπουντζάκη και Σούρας - Συγκλονιστικές εικόνες από την κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη