Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το νέο trailer του Alpha έχει όλα όσα αγαπάμε: Τα δημοφιλή και κυρίαρχα τηλεοπτικά πρόσωπα, που καθημερινά ενημερώνουν και είναι δίπλα μας, έρχονται μέσα από ένα ενιαίο music video για να δώσουν το στίγμα της εκπομπής τους.

To trailer του ALPHA για τη νέα σεζόν

Οι #alphapeople είναι πάντα εδώ.

  • Για την πιο happy πρωινή καλημέρα.
  • Το πιο super μαγκαζίνο (δείτε εδώ τι αλλαγές θα γίνουν στην εκπομπή)
  • Την πιο live ερευνητική δημοσιογραφία.
  • Το πιο συναρπαστικό deal.
  • Τις πιο έγκυρες ειδήσεις, ειδήσεις όπως είναι, τη στιγμή που συμβαίνουν!
  • Τους πιο απρόβλεπτους, δυνατούς, ξεχωριστούς πρωταγωνιστές.
  • Το πιο δικό σας σαββατοκύριακο, με τον άνθρωπο στο επίκεντρο και ματιά σε όλη την Ελλάδα!
  • Την πιο feel good σαββατοκυριακάτικη παρέα, γιατί ….καλύτερα δε γίνεται!
  • Το πιο αγαπημένο εργαστήρι μαγειρικής, το kitchen lab της καρδιάς μας.
  • Τα πιο λαμπερά, φαντασμαγορικά, μοναδικά shows, just the 2 of us αλλά και all together now!

Το τραγούδι της καμπάνιας, «Together in electric dreams», ντύνει μελωδικά τις εικόνες που δημιούργησε ο Κωνσταντίνος Ρήγος και υπογραμμίζει τη συναισθηματική σχέση του Μέσου με τον τηλεθεατή. Η τηλεόραση είναι η παρέα μας και οι άνθρωποι που καθημερινά παρακολουθούμε είναι εκείνοι που μας ταξιδεύουν στο όνειρο ή μας μεταφέρουν την αλήθεια.

alphapeople : Οι άνθρωποι της δικής σου Τηλεόρασης.

Με δυνατή παρουσία και στη μυθοπλασία ο ALPHA

Ο ALPHA έχει βάλει στο φουλ τις μηχανές στον τομέα της μυθοπλασίας κι ετοιμάζει μια ακόμη ολοκαίνουρια παραγωγή με πρωταγωνιστή έκπληξη, η οποία θα έχει τον τίτλο «Ο Γιατρός» και το περιοδικό TV24 έχει όλο το ρεπορτάζ.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

To κανάλι της Κάντζας την ερχόμενη τηλεοπτική χρονιά ρίχνει το βάρος τής ψυχαγωγίας στις ελληνικές σειρές προσφέροντας στο κοινό ακόμη περισσότερες επιλογές θέασης. Ύστερα από τον «Σασμό», το «Αυτή η νύχτα μένει», τον «Παράδεισο» και το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», μια ακόμη σειρά μπαίνει στο στάδιο της προετοιμασίας.

Πρόκειται για ένα δράμα το πρωτότυπο σενάριο του οποίου μας έρχεται από την Ιταλία με τίτλο «Nelle tue mani (Στα χέρια σου)» και προβάλλεται από το 2020 στο RAI UNO. Μάλιστα, η υπόθεση που θα αναπτυχθεί σε 32 επεισόδια, είναι εμπνευσμένη από την αληθινή ιστορία του δρ Pierdante Piccioni που μετά από ένα τροχαίο στον περιφερειακό της Πάβιας, έπαθε αμνησία έχοντας ένα κενό μνήμης 12 χρόνων. Ο προσωρινός ελληνικός τίτλος είναι «Ο γιατρός».

Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Γιώργος Παπαβασιλείου που την περσινή χρονιά υπέγραψε τη σειρά της ΕΡΤ «Καρτ ποστάλ». Όσο για τον βασικό πρωταγωνιστή αυτός θα είναι ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, τελευταία τηλεοπτική δουλειά του οποίου είναι το «Ετερος εγώ: Κάθαρσις» στην Cosmote TV (2020) και το «Λόγω τιμής» (2019) στον ΣΚΑΪ.

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης Ο Γιατρός ALPHA

Σε προχωρημένες συζητήσεις με την εταιρία παραγωγής Green Pixel που θα αναλάβει την εν λόγω σειρά βρίσκεται η Δήμητρα Σιγάλα, που φέτος πρωταγωνιστούσε στην κωμική σειρά «Άσε μας ρε μαμά».

Ο Γιατρός ALPHA Δήμητρα Σιγάλα

Αν ευοδωθεί η συμφωνία θα έχει διπλή παρουσία καθώς θα βρίσκεται και στο «Κόκκινο ποτάμι» του OPEN (δείτε εδώ το σενάριο της δεύτερης σεζόν). Τα γυρίσματα για τη νέα δραματική σειρά του ALPHA αναμένεται να ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο προκειμένου να βγει στον αέρα στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Η υπόθεση

Ο Αντρέα Φάντι είναι επικεφαλής του παθολογικού τμήματος ενός νοσοκομείου. Κατά καιρούς τον διακατέχει αλαζονεία, είναι σχολαστικός, ενώ δεν πιστεύει στη σχέση γιατρού - ασθενούς. Στην πραγματικότητα εμπιστεύεται μόνο το ένστικτο το δικό του και της ομάδας του και συγκεκριμένα της βοηθού του Τζούλιας με την οποία έχει σχέση.

Η ιστορία ξεκινάει όταν μια μέρα ο πατέρας ενός αγοριού που πέθανε πρόσφατα στην παθολογική πτέρυγα, λόγω ενός λάθους της ιατρικής ομάδας, πηγαίνει στο νοσοκομείο οπλισμένος και τον πυροβολεί στο κεφάλι, χωρίς όμως να τον σκοτώσει. Το τραύμα προκαλεί στον γιατρό απώλεια μνήμης και ξεχνά τα 12 τελευταία χρόνια της ζωής του. Οταν ξυπνάει είναι πεπεισμένος ότι είναι 2010 και όχι 2022, έχοντας ως τελευταία ανάμνηση ότι έχει φτάσει στο σπίτι του αφού έχει υπογράψει την πρώτη του σύμβαση ως γιατρός.

Για πρώτη φορά στη ζωή του δεν είναι ο διακεκριμένος, διάσημος και δημοφιλής επιστήμονας, αλλά ένας απλός ασθενής. Με μια ζωή κομμένη στα δύο, ο άντρας κατρακυλά ξαφνικά σε έναν άγνωστο κόσμο στον οποίο τα αγαπημένα του πρόσωπα έχουν γίνει ξένα και το νοσοκομείο είναι το μόνο μέρος που πραγματικά νιώθει σαν το σπίτι του. Ωστόσο δεν αναγνωρίζει το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού. Καταποντισμένος σε ένα ακατανόητο παρόν, δεν μπορεί πλέον να ζήσει κανονικά και είναι αναγκασμένος να ξεκινήσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του από την αρχή προσπαθώντας να οικοδομήσει ένα νέο μέλλον, σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πότε κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος του Σασμού - Η ημερομηνία

Κατερίνα Καινούργιου: Αποχαιρέτησε την Άννα Ζηρδέλη από το Super Κατερίνα - Οι ευχές για το νέο της ξεκίνημα