Από TV24 Team

Η νέα σειρά της ΕΡΤ, Κάνε ότι κοιμάσαι, στην πρεμιέρα της που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 12/9 κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό (δείτε εδώ τα νούμερα που έκανε), αφήνοντας πίσω τις πολύ καλές εντυπώσεις (δείτε εδώ τι έγραφαν στο twitter).

Μεταξύ άλλων που πρωταγωνιστούν, συμμετέχει και η αγαπημένη ηθοποιός Έμιλυ Κολιανδρή, που ενσαρκώνει την Βικτώρια, ένα μέλος της σπείρας, που βάζει στόχο παντρεμένους άντρες και τους αποσπά πληροφορίες για να ληστέψει τις οικογένειές τους. Είναι το δόλωμα που πλησιάζει ερωτικά τον Νικόλα, παριστάνοντας τη μητέρα ενός μαθητή του με προβλήματα συμπεριφοράς.

Η ιστορία της Έμιλυ Κολιανδρή

Γεννήθηκε στη Λεμεσό της Κύπρου το 1979. Σε ηλικία 18 ετών έδωσε εξετάσεις στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου όπου και πέρασε, ενώ ολοκλήρωσε τις σπουδές της το 2000. Μετά το τέλος των σπουδών της ξεκίνησε να εργάζεται ως ηθοποιός κυρίως στο θέατρο. Το 2003 έκανε το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο συμμετέχοντας στην ταινία Μια υπέροχη μέρα. Ακολούθησε μία ακόμη κινηματογραφική συμμετοχή στη ταινία Η σκόνη που πέφτει, την αμέσως επόμενη χρονιά.

Το 2006 ξεκίνησε να εργάζεται στην τηλεόραση. Οι πρώτες της συμμετοχές ήταν στις σειρές Ήρθε κι έδεσε και Safe Sex TV Stories. Ακολούθησαν διάφορες συμμετοχές στις σειρές Εντιμότατοι κερατάδες, Τυφλόμυγα, Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα και Καρυωτάκης. Ευτυχισμένοι Μαζί Μία από τι πιο γνωστές της συμμετοχές στην τηλεόραση ήταν στη σειρά Τέσσερις σε σενάριο και σκηνοθεσία Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Από το 2012 μέχρι το 2015 έλαβε μέρος σε διάφορες κυπριακές καθημερινές σειρές. Τη σεζόν 2012-2013 πρωταγωνίστησε στη σειρά Εκείνο το καλοκαίρι, την επόμενη σεζόν στη σειρά Όνειρο Ήταν ενώ από το 2014 μέχρι το 2015 στη σειρά Το δαχτυλίδι της φωτιάς.

Τη σεζόν 2019-2020 πρωταγωνιστεί στην δραματική σειρά Έρωτας Μετά ερμηνεύοντας το ρόλο της Ηλέκτρας Δούκα. Το 2021 έπαιξε στην σειρά 42°C. Τη σεζόν 2021-2022 συμμετείχε στη σειρά Τα Καλύτερα μας Χρόνια. Τη σεζόν 2022-2023 πρωταγωνιστεί στην σειρά Κάνε ότι Κοιμάσαι στο ΕΡΤ1.

Προσωπική ζωή

Σύζυγος Έμυ Κολιανδρή
@emilykoliandri

Το 2002 έκανε σχέση με τον ηθοποιό Χρήστο Λούλη και έξι χρόνια αργότερα, το 2008, παντρεύτηκαν. Έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Αλέξανδρο (γενν. 2011) και τη Σμαράγδα (γενν. 2015).

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Ο Νικόλας καταρρέει από την οικογενειακή τραγωδία και νοσηλεύεται. Μοναδικό στήριγμά του οι φίλοι και οι αγαπημένοι μαθητές του. Την ίδια ώρα, η κόρη του δίνει τη δική της μάχη στην εντατική. Η Άννα προσπαθεί να εστιάσει την έρευνα της Αστυνομίας στο βίντεο από το εσωτερικό κύκλωμα ασφαλείας, που δείχνει με λεπτομέρειες τη δολοφονία της συζύγου του Ευαγγελίας από τους αδίστακτους ληστές.

Ποιος, όμως, είδε τους ληστές να μπαίνουν στο σπίτι; Τι ακριβώς συνέβη εκείνα τα κρίσιμα λεπτά;

Κάνε ότι Κοιμάσαι νέα επεισόδια

Η Αστυνομία υποπτεύεται ότι εμπλέκεται ολόκληρη συμμορία στην τραγική υπόθεση ληστείας και δολοφονίας της οικογένειας του Νικόλα. Η Άννα τού ζητάει να θυμηθεί τις λεπτομέρειες από την καθημερινή τους ζωή τις τελευταίες εβδομάδες πριν τη ληστεία. Υποπτεύεται ότι η σύζυγος του Νικόλα είχε ορισμένα μυστικά που η οικογένειά της αγνοούσε. Ποιοι, όμως, γνωρίζουν για αυτά τα καλά κρυμμένα μυστικά;

Ποια η σχέση της Ευαγγελίας με τον τοκογλύφο, ο οποίος απείλησε τον Νικόλα για την αποβολή του γιου του; Ποια είναι η συμμαθήτρια της κόρης του, που τον παρακολουθεί;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι σαν...» - Η Κολιανδρή τον αποθέωσε με μία φράση πριν την πρεμιέρα του Κάνε ότι κοιμάσαι

Φέτος παίζει σε σειρά της ΕΡΤ - Μεγάλωσε και έγινε κούκλος ο Ακης από το Ευτυχισμένοι Μαζί