Από TV24 Team

Η σειρά «Λατρεμένοι μου Γείτονες» αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες του Mega, ενώ μέχρι και σήμερα, τα επεισόδια που παίζονται σε επανάληψη στο Μεγάλο Κανάλι σημειώνουν υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Ο Μπάμπης Μουστοξύδης (Κώστας Κόκλας) και η κομμώτρια σύζυγός του, Πελαγία (Άβα Γαλανοπούλου), πλούτισαν από τη μια στιγμή στην άλλη, όταν η 10χρονη κόρη τους, Μπέττυ (Νεφέλη Κανάκη) κέρδισε το 1ο Βραβείο στον διαγωνισμό τραγουδιού Super Dream Idol 2007, καθώς και μια επιταγή 400.000 ευρώ.

Έτσι μετακόμισαν σε μία έπαυλη των βορείων προαστίων, δίπλα στον καταξιωμένο πλαστικό χειρουργό Βύρων Παπαπαύλου (Γιώργος Κωνσταντής) και τη μεγαλοαστή δημοσιογράφο γυναίκα του, Μιράντα (Αριέττα Μουτούση).

Μία κούκλα σήμερα η μικρή «Μπέττυ» από το Λατρεμένοι μου Γείτονες

Η Νεφέλη Κανάκη που υποδύθηκε την ταλαντούχα Μπέττυ στη σειρά έχει μεγαλώσει πολύ ενώ συνεχίζει να ασχολείται με την υποκριτική μιας και έκανε και σπουδές πάνω στο αντικείμενο.

Όπως θα δείτε στη φωτογραφία που ακολουθεί, το νεαρό κορίτσι έχει διατηρήσει τα χαρακτηριστικά κόκκινα φουντωτά μαλλιά του, ενώ έχει μεγαλώσει και έχει εξελιχθεί σε μία εντυπωσιακή γυναίκα.

Η Νεφέλη Κανάκη δεν είναι η μόνη που έχει αλλάξει βέβαια από τη σειρά, μιας και εντυπωσιακή είναι η αλλαγή στην εμφάνιση της «Λίζας» (δείτε εδώ πώς είναι σήμερα η Σμαράγδα Καλημούκου).

Λατρεμένοι μου Γείτονες Νεφέλη Κανάκη

Πώς τελείωσε η σειρά «Λατρεμένοι μου Γείτονες»

Προς το τέλος της σεζόν ξεκινάει και ο έρωτας των δύο μεγαλύτερων παιδιών, του Άρη και της Λίζας και διακόπτεται ξαφνικά, στην αρχή της επόμενης σεζόν. Στο τέλος της σεζόν, η οικογένεια Μουστοξύδη χάνει τα χρήματα της, αφού πρώτα πέφτει θύμα απάτης του «χρηματιστή» Μιχαήλ Λαγού και έτσι επιστρέφει πίσω στη Νεάπολη.

Καθώς ο Μπάμπης με τον Άγγελο (τον οδηγό της μεταφορικής που τους βοήθησε στη μετακόμιση) επιστρέφουν στη Νεάπολη, πέφτουν πάνω σε ένα αυτοκίνητο. Το τροχαίο αυτό ατύχημα γίνεται ευτύχημα, διότι ο Μπάμπης ανακαλύπτει ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου είναι ο απατεώνας επενδυτής Μιχαήλ Λαγός και ότι μέσα στο αυτοκίνητο βρίσκονται όλα τα λεφτά που τους έκλεψε. Έτσι η οικογένεια παίρνει πίσω όλα της τα χρήματα και επιστρέφει πάλι στον Διόνυσο.

Όμως ο Βύρων, η Μιράντα και τα δύο μικρότερα παιδιά (ο Κωνσταντίνος και η Νεφέλη) έχουν μετακομίσει πια στη Βουλιαγμένη, ενώ η Λίζα βρίσκεται στην Αμερική, έχοντας κερδίσει υποτροφία για την Ακαδημία Χορού της Βοστώνης. Ακόμη, η Ζαμπέτα (Έφη Παπαθεοδώρου) έχει παντρευτεί τον Χαρίλαο και έχουν μετακομίσει μόνιμα στη Ρόδο. Έτσι, στο διπλανό σπίτι τώρα έρχονται να μείνουν νέοι γείτονες, μια οικογένεια Ελλήνων από τη Σουηδία: ο διεθνούς φήμης διδάκτωρ σεξολογίας Ηλίας Γαληνός (Χρήστος Σιμαρδάνης), με τη φωτογράφο σύζυγό του Ολίβια (Ράνια Σχίζα) και τις δύο κόρες τους, την Ιφιγένεια (Αλεξάνδρα Ούστα) και τη Λυδία (Μαρίτα Γαγάνη).

Οι δύο οικογένειες γνωρίζονται και γίνονται φίλοι μεταξύ τους, αλλά οι εντάσεις δεν συνεχίζονται όπως και στον πρώτο κύκλο. Η σχέση του Άρη και της Λίζας, όμως, θα δεχθεί ένα μεγάλο πλήγμα, όταν η Λίζα επιστρέφει ξαφνικά από την Αμερική, αλλά αντί να κάνει εκείνη έκπληξη στον Άρη, της κάνει εκείνος, καθώς τον βλέπει γυμνό μπροστά στην Ιφιγένεια. Σημαντικό ρόλο θα παίξει η πολύτιμη βοήθεια του Άρη στην Ιφιγένεια, όταν εκείνη διαπιστώσει ότι ο Σβεν, το αγόρι της στη Σουηδία, θέλει να πειραματιστεί με άλλους άντρες.

Η βοήθεια αυτή θα είναι και το ξεκίνημα ενός μεγάλου έρωτα ανάμεσα στον Άρη και την Ιφιγένεια, η σχέση των οποίων θα δοκιμαστεί, όταν (προς το τέλος της σειράς) αποκαλύπτεται ότι η Ιφιγένεια είναι έγκυος. Εκείνη θέλει να κρατήσει το παιδί, αλλά ο Άρης στην αρχή δεν θέλει. Με τη βοήθεια ενός γκουρού, προσκεκλημένου του Ηλία, ο Άρης θα αναθεωρήσει τις απόψεις του για το παιδί και θα το αγαπήσει.

Το ζευγάρι θα αναχωρήσει για ένα μακρύ ταξίδι, που είχαν κανονίσει πριν μαθευτεί η εγκυμοσύνη της Ιφιγένειας. Στο τέλος και οι δύο οικογένειες μετακομίζουν στη Νίκαια, σε ένα «κάστρο, όπως στα παραμύθια», όπως λέει η Πελαγία και όλοι αποχαιρετούν τον Άρη και την Ιφιγένεια που φεύγουν για τον γύρο του κόσμου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ξανθιά, χωρίς χρωματιστούς φακούς και χωρισμένη - Πως είναι η Κυριακή Τσακινίδη 4 χρόνια μετά το Power of Love

Με πολύ μακρύ μαλλί και έντονες βλεφαρίδες - Εντελώς αλλαγμένη λίγους μήνες μετά το Big Brother η Σύλια