Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί η Μαρία Τζομπανάκη να έμεινε για αρκετά χρόνια μακριά από τα τηλεοπτικά δρώμενα, ωστόσο την περασμένη σεζόν επέστρεψε δυναμικά μέσα από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός όπου υποδύεται την Καλλιόπη.

Μετά από 2 γάμους που έκανε, έναν με τον Ντίνο Αυγουστίδη, πατέρα του παιδιού της, Ορφέα (δείτε εδώ τι είχε αποκαλύψει για τον χωρισμό τους) και έναν με τον Νίκο Κωνσταντινίδη, η ηθοποιός βρήκε το λιμάνι της στον επιχειρηματία, Γιάννη Βάλβη και μαζί του έκανε τον τρίτο της γάμο. Το μυστήριο τελέστηκε το 2016 στην Κρήτη, ενώ λίγο μετά το ζευγάρι αποφάσισε να μετακομίσει μόνιμα στην Αμερική.

Το σπίτι της Μαρίας Τζομπανάκη στη Νέα Υόρκη

Το σπίτι τους στη Νέα Υόρκη είναι πολύ εντυπωσιακό και μάλιστα, η Μαρία Τζομπανάκη έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αρκετά στιγμιότυπα από τον χώρο τους. Μπορεί η Κρήτη να είναι η μεγάλη της αγάπη, ωστόσο και το σπίτι της στην Αμερική, δεν πάει πίσω.

View this post on Instagram

A post shared by Maria Tzompanaki (@mtzompanaki)

Τι είπε η ίδια για τη ζωή της στην Αμερική

Η Μαρία Τζομπανάκη είχε μιλήσει τηλεοπτικά για τη νέα της ζωή στην Αμερική αλλά και το γιο της και την ομορφιά έχοντας πει: «Βρέθηκα εδώ λόγω γάμου. Ο άντρας μου είναι πολλά χρόνια εδώ κι έχει κάνει μεγάλη καριέρα στα φαρμακευτικά και σαν μάνατζερ και σαν χημικός μηχανικός, οπότε το λογικό ήταν να τον ακολουθήσω εγώ.

Είχα άγνοια κινδύνου, δεν είχα σκεφτεί ότι ένας άνθρωπος που έχει ζήσει πολλά χρόνια με έναν τρόπο πολύ συνδεδεμένο με την κουλτούρα της πατρίδας του, θα πάθει μεγάλο σοκ μετά από λίγο καιρό. Δεν αφήνει ένας Έλληνας εύκολα την Ελλάδα. Και ο Ορφέας (ο γιος της Ορφέας Αυγουστίδης) είχε τη δυνατότητα να το κάνει και είπε όχι, όταν ήταν 20 ετών.», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Με μίνι φόρεμα και κατακόκκινο σακάκι - Η πρώτη εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη στον Πρωινό Καφέ

Τώρα είναι μία από τις κορυφαίες παρουσιάστριες - Τι δουλειά έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου πριν ασχοληθεί με την τηλεόραση