Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Βάσω Λασκαράκη είναι έτοιμη να κάνει το νέο τηλεοπτικό της βήμα μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει αναλάβει στην σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» του Mega (δείτε εδώ φωτογραφίες από τα γυρίσματα). Όσο καλά πάνε τα επαγγελματικά της, άλλο τόσο πάνε και τα προσωπικά της μιας και η ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον γνωστό σεφ Λευτέρη Σουλτάτο.

Οι δυο τους είναι πολύ αγαπημένοι και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση τους και για τα συναισθήματα που έχει ο ένας για τον άλλον.

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος παντρεύτηκαν στις 29 Απριλίου του 2019, χωρίς να έχουν ανακοινώσει την ημερομηνία, οπότε, αν και όλοι περίμεναν το γεγονός, δεν είχαν ιδέα το πότε θα λάβει χώρα το μυστήριο.

Λίγες μέρες αργότερα, η ηθοποιός είχε κάνει ένα story με το οποίο αποκάλυπτε ουσιαστικά πως παντρεύτηκε τον αγαπημένο της.

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε σε κλειστό κύκλο στην Κρήτη, με την παρουσία μόνο μερικών συγγενών και χωρίς φίλους από την Αθήνα.

«Η αγάπη του φώναξε πιο δυνατά από τους δαίμονές της», έλεγε το story της, το οποίο συνοδευόταν από τη λεζάντα «Just Married» και την ημερομηνία.

Φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουτλάτου

Βάσω Λασκαράκη σύζυγος
Λασκαράκη Σουλτάτος γάμος
Βάσω Λασκαράκη δεύτερος γάμος
Βάσω Λασκαράκη νυφικό

Κεντρικές και εσωτερικές φωτογραφίες: Instagram @vasolaskaraki @lefteris.soultatos

Η γνωριμία του με την κόρη της

«Η Εύα είναι οκτώ ετών, είναι πολύ ωραία ηλικία. Η Εύα είναι παιδί με χιούμορ και καυστική, κάπως έχει μεγαλώσει. Με τον μπαμπά της είναι τα Σαββατοκύριακα και τις γιορτές τις πέρασε στο θέατρο μαζί του. Όταν πήγε στο δημοτικό, ήταν ένα σοκ για την Εύα, γιατί τα μεγαλύτερα παιδιά ήξεραν ποιοι είναι οι γονείς της», τόνισε η Βάσω.

«Το πρώτο καλοκαίρι ήταν δύσκολο, πήγαμε για εξήντα μέρες διακοπές στην Κρήτη και η Εύα τον γνώρισε ως μέλος της παρέας. Η πρώτη γνωριμία τους έγινε μετά από δέκα μήνες σχέσης, είδαμε πως όλα πήγαν καλά, μετά από τέσσερις μήνες της το ανακοινώσαμε. Δεν το είχε καταλάβει, ήταν σχεδόν πέντε η Εύα. Όλα πήγαν καλά και πάντα με συμβουλευτική βοήθεια, έχω άγχος πολύ για το παιδί και έχει και ο Λευτέρης δύο παιδιά, μια κόρη που είναι έξι στα επτά κι έναν γιο που είναι στα 13 με 14», αποκάλυψε.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έχει θέα όλη την πόλη - Το μοντέρνο σπίτι της Μαρίας Τζομπανάκη στην Αμερική

Με μίνι φόρεμα και κατακόκκινο σακάκι - Η πρώτη εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη στον Πρωινό Καφέ