Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Λίγα εικοσιτετράωρα έχουν μείνει μόνο μέχρι την πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη στο Mega (δείτε εδώ ποιοι θα είναι οι νέοι συνεργάτες της) για μία ακόμη χρονιά. Η επιτυχημένη παρουσιάστρια μετρά περίπου 30 χρόνια στην ελληνική τηλεόραση και κάθε της σεζόν ήταν απλά εντυπωσιακή.

H Ελένη Μενεγάκη υπέγραψε για πρώτη φορά συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 το 1995, εκεί όπου έπαιξε στη σειρά «Πάτερ Ημών» μαζί με τον Κώστα Καρρά. Την ίδια χρονιά, πήρε και τη μεγάλη ευκαιρία της στην παρουσίαση με την εκπομπή «Πρωινός Καφές».

Η πρώτη της εμφάνιση, σε μία από τις πιο ιστορικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης έγινε τη σεζόν 1995-1996. Αυτός που την υποδέχθηκε στο πλατό δεν ήταν άλλος από τον Κώστα Καρρά

Η Ελένη Μενεγάκη στον Πρωινό Καφέ

H παρουσιάστρια εμφανίστηκε στην εκπομπή με ένα μίνι φόρεμα, το οποίο είχε συνδυάσει με κόκκινο σακάκι και μαύρες γόβες.

Κεντρικές φωτογραφίες: ΑΝΤ1 & Instagram @elenimenegaki

Η απόφαση που πήρε η Ελένη Μενεγάκη για τη νέα σεζόν

Η μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα θέματα συζήτησης της περασμένης σεζόν. Η παρουσιάστρια έκανε μία νέα αρχή στο Mega και έδεσε τέλεια με την ομάδα της, ενώ οδεύει δυναμικά προς την νέα σεζόν.

H ίδια αποχαιρέτησε το κοινό της πριν λίγες μέρες και αποκάλυψε πως η εκπομπή της θα ξεκινήσει νωρίς τον Σεπτέμβριο (δείτε εδώ τα λόγια της).

Όπως έγινε γνωστό ωστόσο μέσα από μία ανάρτηση που κυκλοφόρησε στα social media, η Ελένη Μενεγάκη πρόκειται να κάνει κάτι που στα 30 χρόνια που βρίσκεται στην ελληνική τηλεόραση έχει κάνει ελάχιστες φορές: Θα πάει καλεσμένη σε άλλη εκπομπή.

Μάλιστα, δε θα πάει καλεσμένη σε μία οποιαδήποτε εκπομπή, αλλά στο Fishy, την ιδιαίτερη ταξιδιωτική εκπομπή του Γιάννη Τσιμιτσέλη. Ο ηθοποιός και η παρουσιάστρια άλλωστε, πέρα από το γεγονός ότι βρίσκονται στο ίδιο κανάλι, έχουν μεγάλη συμπάθεια ο ένας για τον άλλον, κάτι που φαίνεται κάθε φορά που βρίσκονται από κοντά.

Το Fishy έρχεται από το φθινόπωρο στο Mega και το μόνο σίγουρο είναι πως η εκπομπή με την Ελένη Μενεγάκη θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Ελένη Μενεγάκη Fishy Τσιμιτσέλης

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Για μπάνιο στην παραλία του Όναρ αγκαλιά με τον σκύλο της - Οι διακοπές ξεκίνησαν για την Ελένη Μενεγάκη

Με καυτά μπικίνι στο σκάφος των 100.000 ευρώ που διαθέτει - Φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη από το ταξίδι της στην Κάρυστο