Από TV24 Team

Η Μαρία Κίτσου αποτελεί μια από τις ηθοποιούς που έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού τα τελευταία χρόνια. Η ίδια, μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες έχει κερδίσει τον κόσμο (δείτε εδώ τι θα παρακολουθήσουμε στο σημερινό επεισόδιο).

Η αλήθεια είναι ωστόσο ότι ο δρόμος της μέχρι στιγμής δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα. Η Μαρία Κίτσου πριν από αρκετούς μήνες παραχώρησε μια συνέντευξη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πόσο δύσκολα ήταν τα παιδικά χρόνια που είχε. Κάτι που τόσο καιρό κρατούσε μυστικό...

Οι δύσκολες στιγμές που βίωσε η Μαρία Κίτσου

Έχετε κάποια έντονη παιδική ανάμνηση στην οποία επιστρέφετε για να νιώσετε χαρά;

«Θυμάμαι όταν ήμασταν πολύ μικροί με τον αδελφό μου, περίπου πέντε χρονών, και κάθε Παρασκευή βλέπαμε το θρίλερ ”Παρασκευή και 13”».

Ακούγεται σαν Οικογένεια Ανταμς, αυτό.

«Κάπως. Μας άρεσαν πολύ τα θρίλερ. Βλέπαμε Φρέντι Κρούγκερ, «Εξορκιστή»… Είμαι ακόμη πολύ θριλεράκιας. Όποτε έχω χρόνο και μπορώ βλέπω τα πάντα. Τα κυνηγάω σαν τρελή».

Μαρία Κίτσου παιδικά χρόνια

Είσαστε μεγάλη οικογένεια;

«Έχω έναν αδελφό, ο οποίος βρίσκεται στην Αμερική αυτή την εποχή και τελειώνει το διδακτορικό του».

Γενικά, η παιδική σας ηλικία ήταν όμορφη; Περάσατε καλά;

«Πέρασα απ’ όλα. Δεν ήταν τα ειδυλλιακά παιδικά χρόνια. Νομίζω όμως ότι μέσα από αυτό βγήκα πολύ πιο δυνατή. Αναγκάστηκα να ωριμάσω πολύ πιο σύντομα. Δεν χάρηκα πολύ ως παιδί, αν και, αν με ρωτήσετε, μέσα μου ακόμη και τώρα νιώθω πολύ παιδί. Δεν ήμουν τόσο ανέμελη όσο θα ήθελα».

Λίγα λόγια για τη Μαρία Κίτσου

Η Μαρία Κίτσου έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στα Τρίκαλα και είναι 41 ετών. Από την εφηβική της ηλικία και συγκεκριμένα στο Γυμνάσιο η Μαρία ήρθε σε επαφή με το θέατρο. Φοίτησε στο τμήμα Θεολογίας ωστόσο δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές της. Παρακολούθησε τα τρία πρώτα χρόνια. Ήταν μια σχολή που της άρεσε. Ωστόσο στα 24 της αποφάσισε να δώσει εξετάσεις για τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και περνάει δεύτερη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγριες Μέλισσες - αποκλειστικό: Λύτρωση! Το τραγικό φινάλε της Μυρσίνης

«Θα έχουμε απώλειες ζωών...» - "Καυτό" spoiler του Νίκου Κουρή για το τελευταίο επεισόδιο των Άγριων Μελισσών