Από TV24 Team

Η εμφάνιση του Δημοσθένη στη Γη της Ελιάς έχει αλλάξει κατά πολύ τα δεδομένα. Ήδη βλέπουμε έναν σκοτεινό άνθρωπο, ο οποίος έρχεται στη Μάνη με πολύ σκοτεινούς σκοπούς. Φέρεται άσχημα στη σύζυγό του και κινεί τα νήματα στο κύκλωμα.

Όπως έχει ήδη ξεκαθαρίσει έχει σκοπό να κατέβει για Δήμαρχος απέναντι στον Ισίδωρο ενώ έχει ζητήσει ήδη από τον Στάθη να τον στηρίξει στον αγώνα του αυτό.

Γη της Ελιάς Δημοσθένης Στάθης

Πώς θα εκμεταλλευτεί τον Στάθη ο Δημοσθένης στη Γη της Ελιάς

Ο Στάθης στηρίζει τον ξάδερφό του και μάλιστα, εν καιρώ ο Δημοσθένης για να τον «βοηθήσει» οικονομικά θα του προτείνει να αναλάβει ένα κομμάτι από τα κτήματά του. Ο Στάθης που έχει μεγάλη οικονομική ανάγκη δέχεται αμέσως.

Σύντομα ωστόσο ο Δημοσθένβης θα ξεκινήσει να του ζητάει όλο και μεγαλύτερα οικονομικά αναταλλάγματα, φτάνοντας σιγά σιγά τον Στάθη στο έλεός του. Κάπως έτσι, ο Καπερνάρος θα αναγκαστεί να υπακούει στις εντολές του Δημοσθένη.

Τι θα δούμε σήμερα (14/6)

Ο Φίλιππος και η Βασιλική φτάνουν στη Σύμη, όπου εκπληρώνουν το τάμα στον Αρχάγγελο Μιχαήλ. Ο Στέφανος προσλαμβάνει επιστάτη για τους ελαιώνες και η Αρετή συνειδητοποιεί πως η απόφασή του να φύγει είναι οριστική. Η Φανή, μετά από επιμονή της Αγγελικής, καλεί τον Ισίδωρο και τον Μάνο στην Αθήνα. Ο Πότης βγαίνει ραντεβού με την Αλκμήνη.

Η Ιουλία και ο Γιώργης απογοητεύονται ακόμα μια φορά που δεν μπορούν να αποκτήσουν παιδί, με την Ιουλία να του ανακοινώνει πως δεν επιθυμεί να προχωρήσει σε εξωσωματική. Ο επίμονος εκβιασμός του Δημήτρη στην Αθηνά τη βγάζει εκτός εαυτού, με αποτέλεσμα να τον βρίσει, ξεχνώντας πως η Αναστασία είναι στην κουζίνα και τους ακούει. Ο Πότης και ο Λεωνίδας περπατούν στο βουνό και γίνονται μάρτυρες ενός πολύ τρυφερού ενσταντανέ.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ατύχημα για την Αντιγόνη Κουλουκάκου - Αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: «Δώσε μου μία ευκαιρία»! Ο Στάθης παρακαλεί την Εύα να γυρίσει